| drazicmania a întrebat:

Am o mare nelamurire.habar nu am daca sunt un baiat frumos, normal sau urat...As aprecia parerile voastre sincere..Ma intereseaza pentru ca am ceva probleme in relatiile cu fetele si nu stiu daca asta e cauza

Răspuns Câştigător
| MM a răspuns:

Sincer, nu stiu daca esti frumos, normal sau urat. Nu cred ca din cauza asta ai probleme cu fetele, ci pentru ca nu ai incredere in tine si pentru ca te intereseaza prea mult parerile celorlalti.

15 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Nu ti pot sp parerea pentru ca sunt mult mai in virsta ca tine si sunt mama de baieti. DRAGUL meu nu e cazu sa ceri pareri pe site pentru ca vei primi numai ...ironii...o sa vezi e bine sa ti spui singur.; sunt un om normal; si e bine sa nu mai ai complexe...si cine te va iubi te v a iubi oricum esti, si apoi fiecare cum la lasat cel de sus. GINDEstete ca altii au pb serioase cu handicap si nu dispera .fii barbat si. te rog nu mai intreba aici,,, pentru ca ...vewi vedea ce primesti

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Mai parerea mea este ca nu esti urat dar nici frumos intre ele dar vad dupa zambetul tau ca esti un om placut si frumusetea mai vine si din interior
Cat despre fete va veni aceea fata care va fi pentru tine

bye

| antonius74 a răspuns:

Frumusetea este ceva subiectiv. acum parerea mea: daca tu esti ala din poza, esti normal. e bine?

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Cred ca... m-am indragostyt love struck un numar de telefon ceva?

| zuzumic a răspuns:

Eu cred ca toti avem partea noastra urata si partea frumoasa si nu ma refer la fizic, petru ca pentru anumite persoane poti fi considerat urat si pentru altele frumos, totul tine de gusturiile fiecaruia. Dar poate ai probleme cu komportamentul tau.

| queencrystal a răspuns:

Sincer nu conteaza chestia d ela suprafata pentru ca asta este ca o amsca daca esti frumos sau urat pentru ca fiecare dintre noi suntem frumosi fiecare are ceva aparte prin care se remarca! eu de felul meu sunt o fata mai cu forme mai plinutza si nu credeam vreo data ca am sa gasesc pe cineva care sa ma aprecieze pentru ceea ec sunt nu pentru cum arat sau cati bani am si acum am langa mine o persoana extraordinara! si el este mul mai frumos decat mine si pentru asta ma iubeste si mi-a demostreaza in fiecare zi! si pentru a putea avea o rel mai buna cu feteke incerac sa fi u sa nu copiezi pe unul si pe altul; si intotdeuan trebuie sa ai incredere in tine si sa fi cat mai optimist! sa zici ca vei reusi sa fi cu acea fata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ascunde-te!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratele meu, cred ca e a treia oara cand pui intrebarea asta...esti urat, na! Puteti sa-mi dati stupid, da-s satul de nenea asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti super. Hai du-te la agatat, nu mai pierde vremea cu intrebari aiurea. Frumos sau urit, toti isi gasesc pe cineva sa-l placa, asa ca da-i bataiewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Comunicarea, cu ea cum stai?
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-am spus la un alt topic cu acelasi continut ca ma trec niste fiori? sa stii ca erau de frica.ai putea sa te ascunzi si sa ne lasi in pace? faci tu asta pentru noi, pentru aceasta minunata comunitate? iti multumim anticipat. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer? cred ca nu te avantajeaza prea mult ochelarii, dar in rest...crede-ma ca am vazut barbati cu adevarat urati...Nu trebuie sa te subestimezi si sa pui baza prea multa pe aspect, frumusetea vine din interior.Fiecare persoana isi are sufletul pereche, nu iti pierde timpul cautand posibile cauze pentru problema asta, va veni si vremea ta, cu totii avem dreptul la fericire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti recomand sa citesti carti de autoeducare. te vor ajuta sa fii mai optimist si sa-ti dai seama ca cine te place, te place asa cum esti, cu defecte si calitati...

| drazicmania explică:

Scuze pentru postarea de 2 ori ...greseala de incepator

| sanzy a răspuns:

Sfatul meu...ai mai multa incredere in tine...fi tu insuti...nu asculta parerile altora...cand esti in preajma unei fete si incerci sa flirtezi cu ea uita pur si simplu cum arati... uita-te mereu in ochii ei.fi tu insuti... si lasa-o as iti ghicaesca sentimente-le. o fata are in primul rand nevoie de cat mai multa atentie... si nu esti urat... asa ca treci la treaba...:X:X:X
app...inceraca sa iti imi schimbi lookul...succes