| RealLife a întrebat:

Am o mare problema. anul acesta am luat note foarte mici la scoala si parintii ma cearta mereu si imi tot spun ca voi deveni maturator de strada, ca o sa curat wc-uri si chestii din astea. Nici macar nu stiu ce voi face in viata, la minte sunt zero, la sport nu sunt bun de nimic, n-am niciun talent, sa fac ceva ilegal niciodata n-as putea si am intrat intr-o perioada de stres de cand a inceput acest an scolar. pur si simplu nu sunt in stare sa invat si nu pot retine absolut nimic. le-am spus parintilor sa ma trimita la meditatii, dar au spus ca ma ajuta ei, dar eu nu vreau pentru. ca mereu cand ma ajuta la teme sau invatat tot urla la mine ca cica sunt prost si handicapat si se rastesc la mine. chiar nu mai stiu ce sa fac. va rog frumos ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| Ady00pk a răspuns:

Practica si tu un sport.Gaseste un lucru la care te pricepi cel mai bine si axeaza-te pe ala. Apoi notele vor trebui sa steie peste 5-6.Gaseste neaparat ceva care sa te caracterizeze.

5 răspunsuri:
| anythingforyou a răspuns:

Incearca sa te concentrezi...sa fi mai atent si sa incerci sa retii logic.In legatura cu ai taistraight facenu stiu ce sa zic spune-le ca ai o perioada proasta si ca o sa te remediezi...baftabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca cauti ceva in sufletul tau poate gasesti ceva care sa te preocupe sa fii bun sau chiar printre cei mai buni cu putin efort? Nu am avut nici o data talente sportive dar mi-a placut sa imi pun mintea la contributie si sa gasesc solutii. Mi-a placut sahul si probleme de sah de rezolvat. Nu mi-a placut sa lucrez pentru altul si am incercat sa gasesc de lucru pentru altii si sa cistig si eu. Cu parintii totdeauna sint conflicte si daca nu ma insel se numesc conflicte de generatie. In general parintii iti doresc binele. Incearca sa ii respecti si cind reusesti sa rezolvi si probleme singur in viata fara ajutorul lor spune-le si lor sa gaseasca si ei motive sa fie mindrii de tine. Nu sint un model bun dar este o idee.

| fluturas a răspuns:

Mno lasa ca nici base nu cred ca o facut nu stiu cata scoala i pentru aia o ajuns presedinte, in lumea asta daca ai niste pile si relatii se rezolvawinking

oricum parintii tai fac o mare greseala, mai mult te descurajeaza, totusi cred ca este vreo materie care sa-ti placa, incearca sa inveti mai mult, sa fii atent si-n clasa, sa iti imi chemi colegii care invata bine latine sa mai faceti teme sau sa invatati impreuna happy

| cclexa a răspuns:

Daca te uiti atent la un om gasesti un talent(cine stie, poate esti bun la un sport)calmeaza-te si pune mana pe carte si citeste ce veti invata(adica citeste mai inainte) si despre note incearca sa iei altele mai mari 8 9 10, cu astea iti poti mari media la orice
numai bine, pa pa!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru început mergi tu la o consiliere psihologică pentru a te cunoaște pe tine și capacitățile tale ca apoi să știi ce vrei de la viață și de la cei din jurul tău.
Succes.
Pa, pa.