| Sara2 a întrebat:

Am o mare problema sad, de la perciuni inspre obraz am par pe fata si trebuie mereu sa imi tin parul desprins la soare se vede fff accentuat sunt disperata, nu imi pot tine parul prins niciodatasad pentru ca se vede urat ce ma fac?

3 răspunsuri:
| DerHimmelSollWarten a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai. Daca ai peste 18 si dispui de banii necesari, ai putea sa incerci o epilare definitiva.Doar pe fata costa in jur de 500 de euro, poate si mai putin. Daca nu... O epilare obisnuita la un salon de cosmetica, o data la doua, trei saptamani.Si asta nu costa asa mult.Nu stiu, eu nu am problema asta dar a avut-o sora-mea de la niste contraceptive.In mod normal, epilarea la salon se face cu ceara, nu e foarte dureroasa si costa in jur de 20 ron.Mult succes!

| maya_7683 a răspuns:

Pilozitatea accentuata pe fata, la fete poate fi de ordin medical si mai exact o tulburare endocrina.Ar fi bine sa mergi la medicul tau de familie care iti va recomanda un medic endocrinolog.Bafta

| andreea7520 a răspuns:

Am şi eu problema asta, însă nu mă prea deranjează deoarece la mine nu prea se observă decât atunci când mă dau cu un fond de ten mai închis la culoare, dar eu momentan nu am ce face, niciodată nu mi l-aş lua cu ceară, deoarece eu nu suport să-mi iau ' mustaţa ', gândeşte-te cât de dureros este să-ţi smulgă părul de pe faţăbatting eyelashes, eu am şi firul de păr foarte gros de la rădăcină şi pentru mine e prea mult, tu poţi încerca, dacă durerea e prea mare şi nu suporţi, apelezi la o altă metodă!