Nu face pe disperata, nu are efect, e sfat de baiat.Stai pe langa el cat mai mult posibil, dar nu sari din minut in minut pe el, joaca situatia, cu rabdare si inteligenta, in asa fel incat sa ajungi in fata lui cat mai des si sa-l privesti cat mai mult, restul merge de la sine de obicei. Tine minte:fara disperare! Succes!
Buna!
Sa sti ca apreciez foarte mult ca ai putut sa iti ierti prietena dupa ce a putut sa faca Dar ar fi trebuit sa ii spui din start '' Daca se mai intampla odata asa...da dus prietenia noastra ''O prietena adevarata nu afce ce a facut ea oricat de indragostita ar fi fost de acel baiat
Eu zic sa mai incerci sa te bagi in seama cu baiatu ala Sa vezi cum reactioneaza Insa,daca vezi ac el nu da nici un semn ca te place mai bine renunti Nu iti face iluzi pentru ca mai tarziu vei regreta Stiu ca il iubesti dar daca el nu simte nimic incerci degeaba Sunt multi baieti care te pot face fericita.Nu numai el
Mult succes si ai grija ce faci!
Buna!
Sa sti ca apreciez foarte mult ca ai putut sa iti ierti prietena dupa ce a putut sa faca Dar ar fi trebuit sa ii spui din start '' Daca se mai intampla odata asa... da dus prietenia noastra ''O prietena adevarata nu afce ce a facut ea oricat de indragostita ar fi fost de acel baiat
Eu zic sa mai incerci sa te bagi in seama cu baiatu ala Sa vezi cum reactioneaza Insa, daca vezi ac el nu da nici un semn ca te place mai bine renunti Nu iti face iluzi pentru ca mai tarziu vei regreta Stiu ca il iubesti dar daca el nu simte nimic incerci degeabaSunt multi baieti care te pot face fericita.Nu numai el
Mult succes si ai grija ce faci!
In primul rand.eu nu mi-as fi iertat asa zisa prietena.pentru ca ea nu se poate numii prietena, dupa tot ce a facut, iar in legatura cu el. daca vezi ca nu te baga in seama inseamna ca nu te place. dar nu fii dezamagita nu e ultimul baiat de pe pamant.sunt multi vei gasi pers potrivita sh care sa te merite cu adevarat. te pup.
Prietena mea, in timpul relatiei cu respectivul tip, repeta tuturor ca nu e interesata de "iubitul" ei, dar era cu el pentru ca o provocasem, nu mi l-a explicat niciodata in ce fel, nici nu am my intrebat-o, capitolul asta este un punct mort al prieteniei noastre.