| AlinutaAlina a întrebat:

Am o mare problema! crying Ma numesc Alina am 11 ani trec a 5 a acum. Niste baieti de clasa a 7 a ma ia la bataie fara motiv :'(. Tata nu am nu pot venii cu el si de mama nu stiu de ea sincer. Eu locuiesc cu sora mea de 20 de ani ca celelalte rude nu sta in Bucuresti. In fine. Ma ia la bataie faramotiv si nu mai suport cryinganul le.am facut nimic, ei se cred smecheri sa dea in copiii mici vai de ei. Dar am venit la scoala cu sora dar nu ia potolit si a vorbit cu directoarea care nu ia masuri.Au aflat unde stau si cand intram pe poarta cand veneam de la scoala mi.au pus piedica si mi.am spart nasul.Mi.e frica sa mai ies din casa si sa ma mai duc la scoala dupa vacanta. crying crying Chiar daca ma mut, ei stiu unde stau si ma pot tortura crying Ajutati-ma ce sa fac?!?!?

Răspuns Câştigător
| ThatsTheSpirit a răspuns:

Dacă ai vorbit cu directoarea iar ea s-a făcut că plouă, atunci e clar în ce fel de şcoală înveţi... Lucrurile de acest gen nu ar trebui să fie ignorate, e o problemă serioasă. Ai o singură soluţie: vorbeşte cu sora ta mai mare, şi transferă-te la o altă şcoală. Dacă hărţuirile vor continua şi după ce te vei muta, atunci următorul e pas e mersul la poliţie.

Sper să se rezolve problema cât mai repede, îmi pare foarte rău pentru ceea ce ţi se întâmplă!

2 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

E absurd sa te muti la alta scoala pentru un astfel de motiv.
Mergi cu sora ta la politie si spune tot ce s-a intamplat. Chiar si de directoare ai putea spune ca nu a facut nimic!winking

| steffybossu a răspuns:

Du-te la politie! Daca directoarea nu a luat masuri poate ia politia.