| jolidon a întrebat:

Am o mare problema. nu ma mai atrage scoala. citesc si imi place sa invat, am note mari dar in ultima vreme nu imi mai vine sa ma duc la scoala. pur si simplu urasc sa ma duc la scoala cand stiu ca dau de acelasi grup de fete care barfesc pe toata lumea, celalalt grup de fete pe care le barfeste toata lumea si care nu se spala si eu...nu mi se pare ca ma incadrez acolo. inainte ma simteam chiar bine sa ma duc acolo dar in ultima vreme observand cum toti isi dau arama pe fata pur si simplu simt ca nu e locul meu acolo. vreau un sfat.

nu imi mai vine sa invat, nu imi mai vine sa imi dau silinta cand vad cum altii iau note mari pe nimic, nu imi mai vine sa trec pe la scoalastraight face. help

5 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Nu baga pe ceilalti in seama,gandeste ca tu mergi acolo la scoala pentru a invata ceva care te ajuta in viata,cariera,succes,nu pentru colegele care barfesc,tu vezi-ti de treaba ta,de ceea ce vrei sa faci tu, nu lua in seama tot ce zic alti, deoarece nimic nu conteaza decat cuvintele tale propii conteaza.Invata incotinuare, te va ajuta mult sa inveti lucruri noi, nu te duce la scoala cu gandu la ele ci cu gandu la viata ta si ceea ce esti tu.

| jolidon explică:

Acelasi*

| grab a răspuns:

Asta cu "nu ii baga in seama" e pentru frustrati incompetenti.
unu care stie ce vrea, se duce la fiecare in parte si il intreaba ferm "ai ceva cu mine personal?!", iar daca ala zice "nu!" dai mana cu el si ii ceri prietenia. daca zice da, va puneti la vorbe si la explicatii pana va intelegeti unul altuia situatia si nevoia de a fi inteles. Nu gasesti intelegere, ii faci putin curent in gura eliberezi primii doi dinti din fata ca sa aiba o amintire de la "gura proasta" pe care o avea in liceu.

Apoi, ca sa nu mai depinzi de atmosfera aia te apuci de un sport de performanta unde iti vei face prieteni adevarati pentru ca toti trageti in aceeasi directie!

Vrei sfaturi mai la obiect, treci la un msj prv.

Te pup!

| jolidon explică (pentru grab):

Intre timp am terminat liceul si nu ma mai confrunt cu problema asta dar s-ar putea sa imi prinda bine si pe viitor sfatul tau laughing). Mereu am tendinta de a ma simti singura singura de tot happy

| maya00 a răspuns:

Parerea mea este ca nu trebuie sa le bagi in seama. pur si simplu sa nu te intereseze ce fac si ce spun ele