Copiii tai trebuie sa creasca, pentru a avea acces direct la o aparatura pe care sa nu o considere doar o jucarie.
Cat sunt inca mici, umbli numai tu la casete, cd-uri, VCR, pc, laptop (si ce mai vrei), iar filmele le puteti viziona impreuna, mai ales ca iti place sa le revezi pe tehnologie veche, dar inca functionala.
Daca acel continut de pe casete VHS iti este foarte drag, va trebui in scurt timp sa te gandesti si la un proiect de digitalizare a materialului (daca nu se gaseste in magazine in format cd/dvd). Caseta se deterioreaza in timp si va deveni nefunctionala peste ani.
Cred ca ai observa deja ca imaginea nu mai e la fel de clara ca la inceputuri.
Recent, productia de casete VHS a fost oprita. Nu se mai fabrica.
Nu mi se pare imaginea atat de neclara sa stii. Poate ca nu este HD insa primul meu VCR avea mari probleme cu calitatea, de multe ori imaginea nu era foarte clara, la fel si sunetul. De cand am VCR-ul fabricat de LG pare ca nu am mai avut deloc probleme cu imaginea, cred ca are legatura cu acel "A. Tracking" pe care il vad uneori, in special cand introduc o caseta.
Casetele le am de peste 10 ani si totusi inca functioneaza foarte bine. Eu le-as imparti cu drag cu viitorii mei copii!