| ionela_5345 a întrebat:

Am o mica intrebare: de ce toata lumea isi doreste "funda"?
Adica eu zic ca este important cand raspunzi la o intrebare daca o ajuti pe persoana respectiva... voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, sunt de aceeasi parere cu tine, dar uite ca nu toti gandesc la fel; ei se zbat pentru. o fundita si uita ca mai important e sa ajuti pe cineva care are nevoie de un sfat, o parere.
Bine, fundita e un semn de recunostiinta, dar sincer ce nu imi place mie...cand vad ca cineva cere fundita, practic cerseste funditahee hee, asta nu inteleg, adica o cere asa ca si cum asta ar fi singurul lui/ei scop pentru.care raspunde.
Cei care cer fundita dupa fiecare raspuns, se observa ca doar de asta raspund, penibil!

5 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este ca nu fundita este importanta ci modul in care poti ajuta o persoana este cel mai important, stiu multi alearga sa ajunga in culmea ierarhiei, dar prea putini sunt cei care prefera sa dea raspunsuri ajutatoare fara a fi rasplatiti in vreun fel.

| Roxy a răspuns:

Si eu am vazut raspunsul si al sfarsit scria"vreau o funda mare si grasa"rolling on the floor
Cam penibil sa fugi dupa fundite sau ce or fihappy
Raspunzi ca sa ajuti sau ca sa iti exprimi parerea...
Intradevar ca daca ai multe funde din alea poti deveni expert TPU. dar nu putem fi toti expertihappy
Poate pentru uni au valoare sentimentalalaughing
Sau uni concureaza pe aicilaughing
Treaba lor.eu am intrat pe site-ul asta ca sa ajut sau sa aflu chesti noi si sa fiu ajutatahappy
Apoi daca ei fug dupa funde treaba lorlaughing

Răspuns utilizator avertizat
| iauru a răspuns:

Pai da asta e ideea adice site-ul e toti pentru unu ar trebui sa avem o alta atitudine...
sa dorim sa-i ajutam pe cei care ne pun inttrebari si noi la randul nostru vom fi ajutati sadly nu toata lumea gandeste la fel.
putem doar sa speram ca in viitor lucrurile se vor schimba si nu toata lumea va urmari fundita ci sa-si ajute colegul TPU
one for all and all for one

| dhraqull a răspuns:

Eu nu le dau funda celor care cer in raspuns chiar daca ar raspunde cel mai bine.