Daca nu ma insel nu va cunoasteti de prea mult timp, eu daca eram in locul tau m-as rezuma doar la un buchet de flori si poate o inimioara ( de aia, care ii sclipesc ochii dupa ea), ori poate o ieseala mai romatica ca de 14 februarie. Daca acum ii iei multe, pai de ziua ei ce ii mai cumperi? un inel?
Mda. pai ma gandeam sa o scot la restaurant dar mi s-a parut prea siropos ca nu iesim de cine stie ce timp. totusi, mi-a placut ca a zis Doub cu flori si niste carti. ii place sa citeasca. ce zici, e ciudat sa ii duc si carti pe langa flori?
De ce ar fi ciudat? si eu m-as bucura sa primesc carti ( ador sa citesc), dar si flori ( iubesc natura, deci si florile).
Cred ca orice femeie/fata adora sa primeasca flori, iar cele care iubesc sa citeasca ador sa primeasca carti, mai ales ca o sa le aibe si amintire, dar sa stii si ce fel de gen de carte iubeste, eu de exemplu nu imi plac sf-urile sau cele horror ( chiar daca ador filmele horror).
Eh, ii plac cele romantice. "surpriza" stiu . cred ca si stiu ce ii cumpar. eu ma gandeam sa ii duc trandafiri albi, mi se par mai romantiici. ce zici, sa duc rosii cei "clasici" sa zicem, sau albi? . in ce hal am ajuns . e naspa cand nu stii gusturile unei persoane, cu ex era asa usor
Alb e puritatea, rosii pasiunea, dar poti sa le combini ( ador asta) adica sa ii iei albi pe toti in afara de unul care este rosu si e pus in mijloc sau invers, sau 3 rosii si 4 albi. Asa, parerea mea nu dai gres la culoare.
Eu prefer trandafirii rozi, sau cei "imperechiati cu colori" gen tradafir roz cu galben.
"adica sa ii iei albi pe toti in afara de unul care este rosu si e pus in mijloc" foarte buna ideea. stiam eu ca fac bine sa cer ajutor aici
Pai sunt destule fete pe acest site, un raspuns de la x, unul de la z si faci un intreg
Ia-i ceva util. O husa personalizata pentru telefon/tableta, un portofel, o curea... ceva nu foarte scump dar care sa fie util, folosit frecvent si sa ii aminteasca de tine.
Interesant.
sunt curios totusi, iesi pe undeva cu "madam" sau nu "sarbatoriti" ca restul? eu ma laudam pana acum ca stau si dorm si cand colo am tras teapa
Cred ca iesim la sala dimineata si bagam cardio pina ne ies ochii. De fapt e misto, eu sint fan stepper de-ala cu bete pentru miini ca are touch screen si TV/net pe el. Nici nu stai ca bosorogul pe scaun, lucrezi cam toti muschii, si in 20 de minute arzi calorii cit in vreo citeva ore de plimbare. In rest, nu prea cred ca iesim pe nicaieri ca o avem pe asta mica atirnata de git. Poate cu ea... sau facem ceva interesant acasa.
Lasa ca faci o masa romantica in casa, si cu fetita langa. asa cel putin stii ca nu adormi la masa, ca va scoala ea la fiecare 2 minute .
Pur si simplu nu mai bagi in seama ce vezi pe strada. Suntem unii si putin mai romantici, si sarbatoarea asta e un prilej de a ne exprima intr-un mod specific noua anumite sentimente. Cadourile, sunt unele mai mult simbolice. Acum fiecare considera cum vrea aceasta sarbatoare, dar nu inseamna ca toti trebuie sa fim de acord cu tine. Tu ar trebui sa faci cadouri din SUFLET, cum ar fi acei trandafiri, ca daca nu o faci sincer iti spun ca mai bine nu o mai faci! Deci nu le lua.
Cum am mai zis pe aici. nu sunt omu" de piatra si restul dar nu imi trebuie o zi specifica sa duc iubitei o floare sau sa ii zic " te iubesc" de aia mi se pare idioteasca ziua de 14 feb. nu e ca nu"s romantic si altele. nu incurca cele 2
Pai da dar unii simtim nevoia sa ne exprimam sentimente prin gesturi. Poti sa ii cumperi flori in orice zi, dar e bine sa existe si zile mai speciale sa mergeti undeva la un pahar de vin si sa va simtiti bine. Macar atat. Oricum ti-am spus daca tu nu simti ca ar trebui sa ii cumperi ceva nu o fa. Mai bine nu o faci deloc decat sa nu fie sincer, serios iti spun.
Aici numai conteaza daca imi place mie sau daca sunt sincer, conteaza sa ii place ei. ea conteaza.
Ținând cont că doar te vezi cu ea, nu sunteți împreună (dacă bine-am înțeles) nu cred că trebuie să-i faci prea multe cadouri, n-ar părea prea ok.
Nu știu de ce nu-mi place să-i dau flori unei fete, mi se pare aiurea. Adică, dacă ai norocul să fie și mai timidă, cu părinți mai "reduși" o să ți le arunce, pentru simplul motiv că nu le poate păstra din cauza părinților. Știu, mare tâmpenie, dar mai sunt și "cazuri" de genu. (da nu cred că se aplică la tine)
Să lăsăm asta. Din punctul meu de vedere, un trandafir (nu cu folia aia stupidă) e mai ok. Nu știu, mi se pare că simbolizează mai multe și e mai "drăguț" decât nu știu ce buchet de flori mai mare decât ea. Când îi dai buchetul ăla pare că i-ai făcut un cadou, dar dacă îi dai frumos un trandafir însoțit de un pupic cred c-o să aprecieze mai mult. (sau poate nu și e doar în capul meu). Oricum, depinde de fată. Unele o să creadă că n-ai bani de un buchet de flori
Oricum, te decizi tu până la urmă.
Cât despre carte cum a zis Doub, nu știu dacă e o idee prea bună. Adică e, dar trebuie să știi ce fel de cărți îi plac. Ai putea să-i bați apropouri până atunci, ar fi aiurea să-i iei o carte pe care o are deja.
Dacă reușești să afli ce fel de cărți preferă, sau care e următoarea carte pe care și-ar cumpăra-o ar fi perfect.
Așa că florile, cartea și o ciocolată d'aia inimioară o să fie îndeajuns. Dacă vrei poți să scoți ciocolata, o să-i faci o surpriză minunată . Dacă n-are simțul umorului o să ți-o bată'n cap.
Oricum, baftă!
Nu ai nimerit bine din pacate . ea la fel ca mine sta singura pe banii ei, dor are 20 de ani ce naiba . nu prea m-ar mai fi atras sa fie inca pe banii la parinti la varsta aia. Lasand la o parte ca ma atrage prin cum gandeste si cum arata.
" Adică e, dar trebuie să știi ce fel de cărți îi plac." pai am fost deja la ea acasa, am vazut ce gen prefera, si ce carti are. ce vreau sa ii iau nu i-am vazut in biblioteca.
" Dacă n-are simțul umorului o să ți-o bată'n cap. " are are, si inca cum . Mersi. la fel?! ( in caz de "sarbatoresti" si tu)
Am editat mai apoi. (nu cred ca e cazul tau)
Dacă știi ce fel de cărți îi plac e perfect.
Deci are simțul umorului
Atunci golește inimioara de ciocolată și ia-i o cană de-aia la 15 lei și i le bagi acolo )
Și te rogi să deschidă mai întâi inimioara.
Păi, să vedem: Ținând cont că n-am citit mai mult de 5 cărți în cei 18 ani ai mei, iar printre acestea se numără și "punguța cu doi bani" și "cei trei purceluși" ar fi destul de greu așa că mi-ar lua ceva timp să mă gândesc. Evident, trebuie să știu și ceva despre tine ca să-mi dau seama ce fel de carte ți-ar plăcea
Deci...nu prea știu
Awwww. Ce dragut din partea ta. Intr-adevar e o mare porcarie sarbatoarea aia, dar daca ei ii place, ar fi foarte dragut sa-i iei un buchet de flori. Iti recomand bibelou sa nu ii iei, e ciudat si urat. Daca ii place sa citeasca ai putea sa-i iei o carte (aici am fost foarte subiectiva, iubesc sa citesc).
Destul de buna ideea cu cartile. ii place mult sa citeasca. nu dau de fel funda, dar esti pe drumul cel bun . sa vedem daca mai zice cineva ceva
Sunt pe drumul cel bun?))
Ar fi foarte dragut sa-i iei o carte, mai ales ca ii place sa citeasca.
Ei acum! iti calci pe mandrie! Bien ca alte 'sarbatori' nu ti se par aiurea, ci cea mai romantica zi din an. Nu exagera si tu.
Pai, de ziua indragostitilor ai putea sai i dai un buchet, dar daca e posibil sa iti fie iubita, ar fi mai romantic un singur trandafir rosu/visiniu. Desigur + o cutie de ciocolata. - Astea sunt obligatorii.
Acum a 3-a chestie pe care ai putea-o adauga ar fi o felicitare : fie doar o poza, sau o urare. Daca nu vrei sa intrii prea mult in chestii intime, scrii doar "Happy Valentine's!" Si ai terminat.
Asa ca nu te fa ca te deranjeaza sarbatoarea asta, ca nu jigneste si nici nu omoara pe nimeni. Distractie placuta!
"Asa ca nu te fa ca te deranjeaza sarbatoarea asta" jigneste inteligenta oamenilor.cum am mai zis, nu imi trebuie o zi speciala pe an sa fiu romantic.
ziua asta e gen" tot anul esti un porc si acum ti-ai revenit, dar doar pentru o seara" e aiurea. mersi de sfat totusi.
Tu te-ai gandit sa-i iei un bibelou?
Poti sa te gandesti si la niste bijuterii, un colier, cercei, bratara.
De aia am pus "un bibelou ceva " am zis si eu asa .
oricum, stiu acum ce ii iau. sa vad daca si ii place. daca nu ii zic, uita-te bine la ele ca altele numai vezi . o sa fie romantic rau
Swarovski ceva. Pai cum sa nu. Abia asteapta talalaii aia din magazinele de bijuterii aceasta zi din an.
Nu swarovski.
Exista bijuterii din argint ieftine. Cat da pe un buchet de trandafiri, care oricum il va arunca dupa doua trei zile, mai bine ii ia un colier care il va pastra. Gen:
http://www.bespecial.ro/Bijuterii/Coliere-Argint-cu-zirconiu-15129-p.html
Ziceam si eu ca e mai opulent baiatul si i-ar cumpara si stele de pe cer.
Glumeam si eu. Treaba lui ce-i cumpara pana la urma. Dar da, sunt de acord ca ar trebui sa fie ceva care sa se mentina. Intr-adevar, florile sunt simple si dispar. Se uita. Mai bine sa fie ceva care ramane in timp. Cu atat mai mult daca e si ceva util.
Ia un singur trandafir.Nu stiu tu dar unul singur imi pare mai special decat un buchet.Cand dai multi pari ca vrei sa iti ceri scuze pentru ceva. Dupa ce ii dai floarea puteti sa mergeti intr-un local sau ceva de genul sa conversati iar apoi mergeti la tine acasa sa vedeti un film.Se termina filmul si adormiti unul in bratele altuia ca in filmele romantice pentru tarfe.
In functie de intentiile tale cu ea poti sa ii cumperi ceva mai valoros sau nu. Aaa si desigur si de bugetul disponibil.
Asa cum zicea si LoveDoub, pardon, LoveSleep, daca nu e inca ceva clar intre voi mai bine nu-i cumperi nimic fix in acea zi, pe ce ca tu o concepi ridicola si sa stai sa-ti calci in mandrie de dragul ei. Nu stiu daca merita.
Ia-i ceva oricum. Dar nu tocmai pentru 14 feb.
Sa inteleg ca iti place numele meu?
Ce drăguț că ne-ai combinat.
Dac'ai ști de cât timp încerc, dar al naibii că nu-mi iese.
Merita si inca cum. Sunt genul de om care isi da seama repede de cum e o persoana, dar asta nu inseamna ca imi dau seama de ce gusturi are . dar de meritat merita. "Dar nu tocmai pentru 14 feb." eh, asta e. nu e prima oara cand fac ceva care nu ma "Incalzeste" cine stie ce, dar nu e ca am regretat vreodata.
Deci mai pe sleau tu de fapt ne intrebi ce cadou sa ii faci de ziua indragostitilor (o sarbatoare ce o consideri o prostie) unei fete pe care o stii de putin timp (lol) pentru a o cuceri/multumi/face pe plac (alta scuza-aceeasi chestie) intr-o zi ce, din nou, se sarbatoresc niste valori complet superficiale dar na e bine, pe multi ii acapareaza, cei mai brainless de fel se lasa usor impresionati din mai orice nimic iar cei mai isteti fac o buna afacere din comercializarea (+oferte peste oferte din partea statiunilor/hotelurilor, carnavale, cinema in 2, excursii bla bla bla)
,, superficialitatilor" specifice oricarei sarbatori fara sens din care reiese un profit pe masura - de aceea si continua.
Unde ramasesem? A, da, la ziua,, " 14 feb" si i-am zis ca mi se pare o prostie" si ca totusi vrei s-o cuceresti (cam impropriu spus, dar mna) in acea zi.
Ok...let me think, oh, yes...AWW M'A BRAIN...AWWW MY BRAIN, aww i can't see the logic in this one (unde ai ascuns-o?) aww that hurt.
Dar sa nu fiu complet off-topic: i-ai o bratara ceva, nu e nici costisitor dar nici nu da impresia de prea,, cheap", e un accesoriu dragut pentru fete si destul de folosit. Poate ideea mea e cam lipsita de imaginatie, daca ai gasit ceva mai bun atunci bravo (nu stiu, e tarziu si nu stau sa va citesc comentariile).In orice caz, fara flori, decat daca este vorba de un ghiveci, ca nu se merita.
Si ca sa revin la gandul initial: error 404 logic not found.
God dammit, anyway, wish you luck la pescuit pe 14 feb.
Cumpara-i un fir de trandafir si o cutie de bomboane.
Primul cadou de Valentine"s day a fost o broasca testoasa de plus, desi mi-as fi dorit un CD cu muzica.Il am si acum dupa 14 ani.
"Il am si acum dupa 14 ani.". wow. mai sunteti inca impreuna sau il tii ca iti placE?
Suntem impreuna.Nu-mi place in mod special, dar gestul a contat.
Salut!
Da un bughet de trandafiri cumpara-i mai ales daca e topita dupa flori si chiar ii place mai ia-i o ciocolata mare si ceva sa aiba ca amintire ceva dragut!
Bafta!