| alle529 a întrebat:

Am o micuta intrebarehee heeAcuma trec pe a 9-alove struck la contabilitate si as vrea sa stiu ce materii sunt p`acolo:d sa stiu ce caiete sa`mi cumpar (daca nu puneam acum intrebarea uitam sa o mai punhee hee ) va rogg raspundeti care stiti:d

7 răspunsuri:
| cLaudYu a răspuns:

Buna...
Nu stiu ce materii o sa faci, dar poti sa-ti cumperi caiete dupa ce o sa primesti manualele.Asa am facut si eu cand am trecut pe a9-a...

| annda a răspuns:

Mai bine cumpara dupa ce primesti manualele si vezi ce-ti cer profesorii ca fiecare mai are cate o pasarica sau un stol. big grin

| StarDust a răspuns:

Poi o sa faci asa thinking contabilitate, studiul calitatii, stai ca incerc sa-mi aduc aminte laughing)

desen muzica religie romana istorie geografie biologie ETG care tine tot asa de controlul calitatii thinking informaticafizica. chimie. mate. o sa faci mt2 care e la mijloc ( ca dificultate )... 2 limbi straine. sport thinking

| StarDust a răspuns:

App. ce liceu? daca este din bucuresti? big grin

| StarDust a răspuns:

Daca vrei iti las un id de mess pe privat. daca ai nevoie de ceva

eu am terminat liceu economic tongue

| alle529 explică:

Stardust lasa`mi te rog id tau pe privat! scuze da eu nu pot sa trimit mesaj pe privatsad

| emima a răspuns:

Si eu am fost a 9 la coontabilitate materiile care o sa le faci sunt:
mate, romana, franceza, engleza, elemente de tehnologie generala, informatica, contabilitate, desen, muzica, sport, logica, studiu calitatii produselor si a serviciilor, chimie, fizica si mai sunt cateca