anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o nelamurire... de ce majoritatea cred ca blondele sunt proaste? nu va ganditi ca sunt blonda. sunt satena deschis putin spre blond. dar revenind la subiect altora le place sa judece dupa culoarea parului si nu inteleg de ce. asta inseamna ca andreea balan, andreea banica, delia matache, shakira, madonna si multe altele sunt proaste? argumentati. funda:X

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Totul se rezuma la glume, asa cum sunt pe seama scotienilor de exemplu, faptul ca sunt zgarciti, totul e o fabulatie toate fetele sau femeile sunt la fel in gandire, nu ca satena sau bruneta e mai desteapta ca o blonda! Asta nu exista, dar viata de aceea e frumoasa ca exista glumele care se fac si savureaza pe noi: Destepti, prosti,tineri, batrani, blonde, satene etc. Multa bafta!

| Criss003 a răspuns (pentru superdorex):

Multumesc frumos nu ca aia de mai sus care vorbesc mult prost si fara rost

7 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Scuză-mi următoarele vorbe:
Fată dragă, ești proastă.
Nu te-ai prins că se fac doar bancuri și glume pe seama blondelor?
Nu zic, unele sunt adevărate, privește în oglindă.
Din moment ce ai pus o astfel de întrebare, gândește-te ce nivel de inteligență ai arătat că ai.
O zi bună happy

| Criss003 a răspuns (pentru DarQueen):

Degeaba intrati pe TPU nu stiti sa dati raspunsuri. prost esti tu pentru ca daca erai de destept stiai sa iti masori cuvintele si valabil pentru tine si scrietitampenii sunt mai desteapta ca voi 2 la un loc mult mai desteapta. nu cred ca degeaba am intrat cu media 9.90 la liceuwinking

| DarQueen a răspuns (pentru Criss003):

Sincer?
Mi-am exprimat părerea într-un mod decent.
Wow, ce medie...era să leșin. Minte pe altcineva, fetiță.
A, încă ceva: un om cult și inteligent niciodată nu se arată, nu se laudă, așteaptă să fie descoperit, și se face remarcat prin fapte. happy
Ca să vezi numai că nu știi nici tu cu cine vorbești.

| Criss003 a răspuns (pentru DarQueen):

Treaba ta. nu ma intereseaza daca ma crezi tu sau nu. eu am spus lucrul asta ca sa vezi ca aparentele inseala. saten deschis da este o culoare super frumoasa si imi place. tongue

| DarQueen a răspuns (pentru Criss003):

Păi eu nu m-am luat de culoarea părului tău, așa ți se pare?

| Criss003 a răspuns:

Nu ma cunosti.asa ca taci din gura aia. si voi astia,, fitosi'' iesiti de pe TPU ca nu meritati voi de asa ceva. si inca un sfat: nu iti da cu parerea despre o persoana pe care nu o cunostiwinking