| MariaMarya85 a întrebat:

Am o nelamurire! Deci eu cu familia mea am vrut sa mergem intr-o mica excursie de vineri pana duminica. Aceasta costa 1000 lei, si eu cu mama si cu tata am mers la bunici sa le zicem ideea noastra. Mama a lasat banii pentru excursie pe dulap, la noi in casa. A incuiat usa la intrare, deci nu avea cine sa intre. Apoi, dupa ce ne-am intors in casa, banii aia, 1000 leii, au disparut de pe dulap. I-am cautat prin toata casa, dar nimic!
Ce credeti ca s-a intamplat?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Deci.daca varianta furtului cade, inseamna ca ai tai parinti au inscenat "furtul" pentru a n u mai pleca in vacanta, poate au avut ceva mai important de facut, si ne dorind sa te descurajeze, a preferat sa iti zica despre furt..altfel nu imi explic, daca tu zici ca a incuiat etc.
Ori cineva cunoaste destul de bine casa si e posibil sa fii lasat mama ta cheia undeva ascunsa?
O zi frumoasa sa aihappy

2 răspunsuri:
| Jokyo a răspuns:

O varianta ar fi aceea ca au fost furati, alta ca au fost asezati altundeva sau poate au cazut sub dulap multe variante sunt posibile dar sper sa nu fie furati si sa ii gasiti pentru a va face excursia mult dorita big grin

| MariaMarya85 explică (pentru Jokyo):

Nu are cum sa fie furati ca mama a incuiat usa. Am cautat si sub dulap. Peste tot!