anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o nelamurire. Dupa ce am terminat de instalat windows, ce altceva mai trebuie sa instalez ca sa mearga cum trebuie? Adica sa mearga sa pun sau sa ma joc jocuri, sa se auda sunetul. Trebuie sa fac ceva in privinta asta? Sunt mai afon cand e vorba de windows decat sunt la cantat, dar vreau sa invat lucrurile astea.

3 răspunsuri:
| asko a răspuns:

Trebuie sa instalezi driverele de sunet, video, etc, vezi unde sunt cd-urile care au venit odata cu calculatorul, acolo trebuie sa fie tot ce-ti trebuie

| sTeFaN. a răspuns:

Pai daca ai cd-ul cu driverele de la pc, trebuie sa instalezi urmatoarele drivere:video, sunet etc. Daca nu ai cd-ul cu drivere intri in Control Panel, administrative tools, computer management, system tools, device manager, si acolo iti apar toate driverele instalate si neinstalate, cele neinstalate vor avea semnul exclamarii de culoare galbena in fatahappyiar tu dai dublu click pe acel driver neinstalat si ti se va deschide o noua fereastra, iar tu dai sus la driver si mai jos sunt mai multe chenare, si dai acolo unde scrie update driverhappysi driverul se ia singur de pe internet. Sper ca te-am putut ajuta.Bafta!

| Ciprian Ionut a răspuns:

Pentru jocuri nu ar strica un upgrade la DirectXwinking... daca nu ma insel windows xp sp2 are preinstalat DirectX 7. 0 in sistem ...majoritatea jocurilor din prezent cer macar DirectX 8. 6c