| evellinalalala a întrebat:

Am o noua diriginta la clasa si este foarte sofisticata si normal ca si florile trebuie sa fie mai rafinate. Nu ma bag la un pret mai sus de 40 lei oricum, vreau doar sa-mi spune-ti ce fel de flori sau ce sa pun intr-un buchet sa para stilat si mai ales pentru o cucoana care are pretentii. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Mechanix a răspuns:

Profesorii ăștia "rafinați" merită o flegmă între ochi.

7 răspunsuri:
| Ritsuko a răspuns:

Trandafiri rosii /albi sau crini.

| Ibrahimovic a răspuns:

Un buchet cu 3 trandafiri rosii e perfect. Sau poti opta pentru unul cu crini. Dar eu as alege trandafirii.

| Mechanix a răspuns (pentru Mechanix):

Eventual adu-i un număr par de flori și pune-i buchetul pe piept.

Răspuns utilizator avertizat
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

O coroana laughing))
tu chiar crezi ca vei creste in ochii ei cu niste flori? daca se intampla asta nu are cu ce sa te ajute, e o persoana de nimic. ia si tu un buchet normal, ceva ce au toti copiii, gestul conteaza.

| evellinalalala explică (pentru Th3AbSinTh3):

Nu vreau sa cresc in ochii ei vreau sa am bun simt si sa-i dus ceva ca pentru ea sau astfel de femei care nu le poti multumi cu orice...asta e ideea

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru evellinalalala):

Pai da, ia ceva ce ia toata lumea, asta-i bun simt, sa nu te duci cu mana in fund.
nu trebuie sa o multumesti, trebuie sa iti multumeasca ea pentru ca ii dai pentru ca nu trebuie sa uite ca exista si varianta ca tu sa nu ii dai nimic, nu e ceva obligatoriu, dar tu te-ai gandit ca e frumos sa-i dai niste flori si asta e cel mai important!