Foarte frumos, imbini figurile de stil perfect si te exprimi printr-o varietate. Ai talent si se vede, poezia imi place tare mult. Dar nu ar strica sa te axezi pe poezie, pe compunere si sa urmezi niste studii, cursuri superioare.Mult succes!
Alexa esti foarte talentata :X
Poezia e perfecta :X
Doamne cat imi place :X
Daca ai putea sa ne mai dai linkuri cu alte poezii scrise de tine ar fi minunt
Ar trebui sa urmezi niste cursuri, sa faci ceva, sa nu stai degeaba
Alexa esti foarte talentata :X
Poezia e perfecta :X
Doamne cat imi place :X
Daca ai putea sa ne mai dai linkuri cu alte poezii scrise de tine ar fi minunt
app cati ani ai?! :X
Ar trebui sa urmezi niste cursuri, sa faci ceva, sa nu stai degeaba
Mult succes in viitOr si in tot ceea ce iti propui
Ooo, tare!
Esti talentata
Si poezia asta e super!
Daca mai poti pune linkuri si cu alte poezii de ale tale. ar fi super!
Mie imi place foarte mult cum scrii. Sunt o cititoare amatoare de poezii romantice si citate sau texte abstracte sau, cel putin, originale. Iti ador textele si poeziile.
Si, vorbind foarte serios, de ce te limitezi la un simplu blog? mergi mai departe, ai cu ce.
Celor care m-au rugat să mai pun link-uri cu poezii, le spun că deocamdată mare parte a textelor mele nu au aparut nicăieri, nici măcar pe blog. Cât pot de repede am să fac retuşurile pe care le consider necesare, iar apoi am să postez pe blog. O să las link-ul într-o altă întrebare din "Conversaţii" şi vă voi trimite mesaj pe privat. Mulţumesc mult pentru încurajări!
P. S.: A, şi am 17 ani!
Celor care m-au rugat să mai pun link-uri cu poezii, le spun că deocamdată mare parte a textelor mele nu au aparut nicăieri, nici măcar pe blog. Cât pot de repede am să fac retuşurile pe care le consider necesare, iar apoi am să postez pe blog. O să las link-ul într-o altă întrebare din "Conversaţii" şi vă voi trimite mesaj pe privat. Mulţumesc mult pentru încurajări!
P. S.: Dacă mai există cineva care să dorească link, puteţi spune aici sau într-un mesaj. Din nou, mulţumesc!
P. P. S.: A, şi am 17 ani!