| ioanacoruga4567 a întrebat:

Am o pereche de ghete care nu sunt foarte înalte, și cum majoritatea perechilor de pantaloni pe care îi am sunt destul de scurți pentru că sunt înaltă, rămân cu glezna goală, și vremea se cam schimbă de acum înainte (nu că acum nu ar fi frig) laughing Arată aiurea dacă port șosete din acelea foarte lungi negre? Alea albe parca nu dau prea bine, dar cum ghetele sunt negre mă gândesc că nu arata rău cu șosete negre..nu știu ce să zic, chiar nu le am cu asortatul hainelor, de aceea va cer parerea.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poarta i cu dres

| Freya1 a răspuns:

De ce nu iti iei pantaloni mărimea ta?

| relian a răspuns:

Daca umbli cu pantalon 3 sferturi cum vrei sa stea.
Sau ai vrut sa ne spui ca esti inalta? Daca esti inalta ce? Aia nu au mai avut material pentru pantalonu tau,ori ce vrei sa spui?
Faptul ca tu iti faci pantalon scurti si vrei sa porti iarna,poarta ce iti place,nu baga aici inaltimea ca n-are a face laughing
Orice se fac fctie de inaltime,de grosime,asa vin si eu si zic nu mai ma tine cureaua laughing fac astia pantaloni aiurea laughing

Ok deci vrei sa ne arati ca esti inalta. Daca tot ai adus vorba ce inaltime ai, cati ani, ce tip cauti, cati ani, cum sa arate, cati bani sa aiba?
Macar sa stie care sa se bage laughing