| Valerici123 a întrebat:

Am o întrebare poate ați trecut prin așa ceva. Prietena mea care îmi este că o soră și-a găsit o altă prietenă și a început să mă evite, mergem pe stradă ea vorbește cu cealaltă fata dar eu că și cand nici nu aș exista atunci. Își fac mereu poze, ies la plimbare dar eu cand ii zic să ieșim îmi zice mereu că nu poate. Nu stiu de ce este așa nu i-am zis nimic și mereu am susținut-o, iar acum se crede mai presus decat mine dacă ii scriu un SMS nici măcar nu răspunde. Sa mă retrag?

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da, ai putea sa te retragi, in sensul ca... daca vrea, te cauta. Daca nu, nu.

Dar sa nu te superi pe ea, fiecare este liber sa faca ce vrea.
Tu sa te simti bine, asta este tot ce conteaza ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Cel mai bine ar fi sa te retragi pentru ca deja incepe sa fie un cerc toxic in care tu nu te mai regasesti, nu te mai simti in apele tale. Incearca sa iti faci prieteni noi, pana la urma poate parea greu dar nu e imposibil. In cazul in care te va cauta inapoi, trebuie sa analizezi bine situatia si sa intelegi de ce te cauta din nou, s.ar putea sa fi rupt legatura cu cealalta optiune iar asta ar inseamma sa te foloseasca ca pe o jucarie cand are ea chef.
Bafta!

| Emma30555 a răspuns:

Atitudinea ei este una urata, nu te merita, dacă ar avea un caracter frumos s ar gândi la sentimentele tale, fi indiferentă cu ea, dacă nu ti apreciază prezenta atunci sa ți simtă lipsa. O sa ți faci prietene noi