anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietena care este grav depresiva, incerc sa-i aduc zambetul pe buze, ii spun ca este frumoasa, minunata si ca merita tot binele din lume dar din pacate nu intelege asta.
Am incercat orice si nimic nu merge, i-am zis ca o sa o ajut sa transforme toata tristetea in iubire si chestii de genul si vad ca vorbesc cu peretii.
De fel sunt o persoana care nu se da batut usor, dar incep sa cred ca nu o ajut cu nimic, lucru care ma face sa ma simt naspa.
Vorbim mereu despre ea, cum ca este trista, se simte goala in suflet si ca este singura... Nu suport oamenii care se vaita, ea facand-o mult dar tot nu vreau sa renunt la ea pentru ca este o persoana minunata. Intrebarea este urmatoarea:
Cum pot sa o fac sa realizeze ca viata este frumoasa si ca vaitandu-se continuu nu o ajuta cu nimic?

Răspuns Câştigător
| Mayar a răspuns:

Bine ca macar recunosti.
Noh, pai atunci ce astepti?! Propune-i sa fiti impreuna, marturiseste-i ca iti place de ea si ca vrei sa o faci fericita. De ce nu ii spui odata ca o placi? Fa-o! Si daca te respinga, insistawinking

64 răspunsuri:
| ShaOfHatred a răspuns (pentru Clorox):

That's-a good thing i guess.

| AvalohAlyn a răspuns (pentru Clorox):

Salut,scuze ca intervin dar imi poti spune cum ai reusit sa iti revii singur?

| Clorox a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Realizasem ca eram slab si neputincios, lucruri pe care le urasc foarte mult. Am decis sa ma schimb cu orice pret. Prea mult de explicat, pe scurt: Fara dorinta de a fi cineva puternic nu puteam face nimic.

| DaCumSaNu a răspuns:

Du-o la psiholog.