Spune si ea din anumite tipare pe care le-a retinut, dar probabil ca de cele mai multe ori nu are dreptate, iar tu o crezi. Unele trasaturi sunt chiar evidente de la o posta si poti sa intuiesti ca persoana e straina, insa de multe ori poate fi o forma de rasism mascat.Probabil ca prietena ta gaseste haz in asta, sa faca pe-a detectivul.Ii poti spune ca nu prea te intereseaza, ca de fapt chiar te deranjeaza.Reactia ei va demonstra daca sunteti intr-adevar prietene sau nu.
Daca ai fi lucrat in strainatate ai fi stiut mai bine! Are dreptate acea prietena a ta, se poate deosebi o natie de alta dar nu dupa fata ci dupa felul cum se imbraca si cum se poarta! In strainatate si eu deosebesc romanii de straini sau invers! nici nu trebuie sa ma apropii mult si stiu ca acel sau aceia sunt romani...
In unele cazuri poti da la nimereală insa oamenii nu pot fi caracterizati asfel.Eu de ex nu am absolut nicio treabă cu asiaticii insă am ochii de asiatică. Trăsăturile se moștenesc si chiar se combină in unele cazuri insă acestea nu pot dovedii mai nimic.