| Silvia78 a întrebat:

Am o prietena caruia i se intampla o gramada de lucruri! Ea vede anumite persoane in casa adica copii si batrani si ii este foarte frica. Noaptea aude zgomote de la camera de sus unde caloriferul nu incalzeste! Si... ii se intampla diferite chestii de exemplu:
1. A gasit o biblie mazgalita cu rosu.
2.Anumite lucruri din casa ei cum ar fi scarile sau peretii sau stricat cam dupa o saptamana de constructie.
3.De cand a plecat fratele ei in Anglia a vazut acei oameni in casa.
Vreau sa o ajut dar parintilor ei nu le-a spus si na... Ea spune ca nu o sa o creada. I-am spus sa cheme un preot dar din moment ce parintii ei nu stiu nu poate sa faca nimic. I-am spus ca totul e in imaginatia ei insa i s-au intamplat atatea lucruri incat...Si nu cred ca minte deoarece am foarte mare incredere in ea.

Răspuns Câştigător
| MaeRi a răspuns:

Sa speram ca totul e adevarat ce zice, si ca nu minte, ca sunt unele persoane chair daca ai incredere sa ele mint, deoarece pare distractiv, dar daca e adevarat si casa e veche sunt sigura ca e bantuita, de obicei casele mai vechi sunt bantuite, dar daca ea a vazut ar fi trebuit si parinti ei sa vada si sa auda, sau parinti ei poate nu stau prea mult pe acasa? Sincer daca nu vrea sa vorbeasca cu parinti, sa se duca ea insasi intr-o zi la biserica si sa vorbeasca cu preotu despre cele intamplate, si poate o va ajuta fara ca el sa ''exorciseze''casa de acele spirite, ca sa nu creeze probleme parintilor ei. Dar e posibil sa simta ceva negativ fata de locu unde locuieste si ca totul ce vede sa fie doar iluzia frici ei, asta se intampla foarte des, daca era bantuita totusi si aprinti ei observau asta, si oricum sunt in unele cazuri unde chiar si daca preotu va veni sa exorcizeze acea casa, spiritele nu vor pleca, deoarece, acolo ar fi ''raiul'' lor.Ai zis ca a gasit o biblie mazgalita cu rosu, spune-i sa iti arate, desi e foarte usor sa iti mazgalesti si tu propia biblie.Si ziceai ca de canda plecat fratele ei evde acei oameni, si pana acum nu ia vazut cat el era? Asta ar indica faptul ca totusi frica o face sa vada atatea chesti ciudate, nu e mai simte poate protejata.Si daca este o casa veche cu siguranta cu timpu scarile, pereti daca nu se repar se strica.Totusi eu zic ca tot ce vede este dat de imaginile din frica ei, daca ea zice ca nu e asa ar trebui sa vorbeasca cu parinti, daca si ei au auzit zgomtoe si chesti, inseamna ca e adevarat, de obicei spiritele nu pun pata doar pe o aumita persoana, cand face zgomot se aude peste tot.

3 răspunsuri:
| Silvia78 explică:

Spuneam ca scarile care erau inainte le-au schimbat si dupa o saptamana acestea sau stricat oarecum.

| Laurentzyu96 a răspuns:

Cred ca s-a uitat prea mult la Fenomene Stranii.
Si parintii iei de ce sa nu o creada? Parintii au incredere in copiii lor. Sa incerce sa vorbeasca cu parintii ei despre aceste probleme.

| princessmaya a răspuns:

Orice ar fi cred ca e grav:ori din cauza fricii dezvolta o entitate care poate devenii periculoasa ori camera aceea e `bantuita`. Eu sunt de parere ca orice ar fi ar trebui sa le povesteasca si parintilor pentru ca singura nu poate trece peste asta.si nu cred ca e de gluma. poate ma tii la curent.mult succes