anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietena credeam ca suntem cele mai bune prietene. I-am zis aseara ca vreau sa ma omor, ma gandeam sa iau pastile si sa mor. Le aveam pregatite langa mine.
De la 14 pana la 22 tot am plans. Pe la 20 am întrebat-o daca o pot suna a zis ca nu poate vorbi ca ea se culca si o pus emoji din ala :* Si ea vrea sa fie psiholog. Eu voiam doar sa vorbesc cu cineva sa ma linistesc. crying crying
În cele din urma am vb cu un prieten si o zis sa nu fac nimic etc. Voua vi se pare asta ok ce o facut fata aia? Si de cand studiaza la psihologie se da si mare, tot imi trimite poze cu proiecte si parca s-a schimbat de cand e la facultatea asta. Sa mai fiu prietena cu ea? Sau sa o las? E foarte aroganta de cand e la psihologie.

Răspuns Câştigător
| anonim3247 a răspuns:

Vezi că tu ai greșit când ai continuat să mai fi prietenă cu ea după ce ea - de cand studiaza la psihologie se da si mare, tot imi trimite poze cu proiecte si parca s-a schimbat de cand e la facultatea asta.

Adică ea este normal ca să fie cum ai scris - E foarte aroganta de cand e la psihologie.

În viață oamenii îi elimină din viața lor pe cei care nu sunt ca ei.

Dacă înainte de facultate ea era prietenă cu tine și la fel ca tine ca om, după ce a început facultatea ea a schimbat mediul și oamenii.

Tu se pare că NU mai ești pentru ea ca ce oameni vrea ea să aibă prieteni.

Mulți fac așa când schimbă colectivul de oameni - îi UITĂ pe ceilalți cu care erau prieteni până atunci.

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Acuma într-adevăr ca atunci când ai prieteni trebuie sa ii asculti și sustii.Dar dacă tu ești o persoana ce vrea sa se sinucidă, se plânge constant, are o grămadă de probleme și se vaita mereu, orce prieten se satura la un moment dat.In fond nu e nimeni obligat sa suporte la nesfârșit o stare de rahat, ca se îmbolnăvesc și ei psihic.

Nu stiu ce vârstă aveți, dar ea probabil e pasionata de psihologie și încă nu e psiholog. Daca ar fi, poate ar fi altceva.

| LoveSleep a răspuns:

Pai doar nu voiai sa iti faca sedinta gratis. Data viitoare, da-i bani si o sa asculte toate mizeriile pe care i le spui, fara sa-i pese. Dar tu nu vei sti asta si vei fi multumita.

| VoidEternal a răspuns:

Psiholog nu înseamnă telepat. Daca tu ai intrebat-o doar daca o poți suna, de unde să știe că ești așa de supărată?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi se pare cam detașată prietena ta. Sau poate că nu te-a luat în seamă, o fi zis că e o pasă de moment, poate ai mai făcut și altele de genul în trecut și nu le-ai dus la îndeplinire și de aceea nu a dat importanță.

| 4evergentleman a răspuns:

Și nu te poți sinucide cu pastile, asta e in mintea ta!

Vorbește cu mine daca te simți rău! Și eu trec prin clipe nasoale rău și te înțeleg! E clar că ai nevoie de afecțiune,nu mai îți caută iubiți o perioada și nu mai spune problemele tale nimănui că o să te bsrfesca și o sa rada de tine. Ce nu înțelegi că nu ai prieteni? Înafara de mama ta daca te înțelegi bine cu ea nimanui nu ii pasa de tine,nici familiei că dacă îi pasa aveau grijă de tine! Nu ai prieteni,nu ai avut niciodată și trebuie să înțelegi acest lucru!
Te ai pe tine asta trebuie să înțelegi! Nu mai te aștepta să te ajute cineva,sa te înțeleagă,renunța la astfel de așteptări de la oameni că toți se gândesc doar la ei, nimănui nu ii pasa de problema altcuiva, te asculta doar ca să aibă subiecte de bârfe nu că ți-ar întinde o mână de ajutor. Nu te-ai prins în atâția ani? Mergi te rog la un psiholog si nu mai caută relații că ești vulnerabilă rău în mintea asta și își vor bate joc de tine! Mergi la biserica roaga-te, mergi la psiholog, nu mai vorbi cu persoane toxice doar că nu ai cui sa ii spui pe suflet, mai bine vorbești cu noi sau postezi cate o întrebare sau cât sunt nevoie!

Mie îmi pasă de tine și nu vreau sa te omori kiss ești o fata frumoasa și scumpa așa am văzut într-o poză, lasă să se omoare alții care nu te suporta și te urăsc nu o fa tu!
Ce probleme ai de vrei sa faci acest pas?

Întrebări similare