Pay scumpa mea.sa fiu sincera e doar un lucru de facut! Ramai prietena cu ea, pentru ca va cunoasteti de ft mult timp, Insa. las`o sa aiba impresia ca ii spui tot.Sau spune`i ca iti place de nu stiu care, dar de fapt nu e asa! Dar vezi sa fie un baiat mai.nashpa! si daca se cupleaza cu el e clar ca face asta dinadins! Nu mai trebuie sa fii sentimentala cu ea,va intalniti,barfiti,va simtiti bine,dar fara intimitati! Fa`ti o alta prietena!:* Alti prieteni. chiar si online,chiar si pe TPU:* Nu conteaza decat sa vb cu cineva care iti poate spune o vb dulce,ca:Fii tare!,Poti mai mult de atat!, de asta ai tu nevoie! ESti sensibila si nu meriti toate astea. daca ai prb vb cu altcineva, chiar si cu parinti!:* Ai 2 variante cu prt ta,cea care ti-am propus`o si cea in care e nevoie de comunicare.cea in care e nevoie sa ii spui pur si simplu! Te consideri cea mai buna prietena a mea!? Nu vezi ca plang? Nu vezi ca nu imi e bine!? SAu doar te prefaci, baiatul ala e al tau acum? De ce? Pt ca ma interesa pe mine? Si chestii de genu, fa`o sa iti raspunda! Poate dupa aia isi va da seama ca prt voastra e mai importanta decat.cat de "cool" e ea! Succes scumpa!:*Si trm un msj privat sa vad si eu daca ai rezolvat ceva! app` si eu am avut prb cu my bff`, totul tine de comunicare scumpa mea!:* ceaao:*
Imi e teama ca m-am inchis prea mult in mine si nu am incredere in nimeni. Mai nou, vede pe cine plac, si vine mai tarziu si spune :Sunt cu X! Ce tare e! Dati-mi sfaturi.
Dau funda cui ma face sa ma simt mai bine.