| meedanyy a întrebat:

Am o prietena de la gradinita acum sunt in a9a. De la inceputul anului acesta nu prea am mai vb cu ea sa zice ca o data pe luna ma suna si ma intreaba cf( sau la 2-3 luni). Acum vreau totusi sa ma "reampac" cu ea( nu suntem certate dar nu prea mai vb). o fi din cauza ca parinti mei nu kastiga cat castiga parintii ei?

Nu stiu care e motivul dar in prima luna o intrebam mereu daca e suparata pe mine pentru ca nu stiam ce se intampla mai tarziu am vazut ca iesa cu 2 fete (acum cu una din ele sa certat si nu mai ies de cineva vreme, dar a mai ramas ea si o alta fata). cum o pot recastiga?
Si stiu ca viata nu e o competitzie dar as face orike pentru imi racastiga prietena.
Ma gandeam sa imi pun cv dramatic la status si sigur ma va intreba ce s-a intamplat si as vrea sa ii spun ce am pe suflet. (dar nu stiu ce sa imi pun la status).
Va rog un pic de ajutor?crying

1 răspuns:
| floripufi a răspuns:

Deci eu zic sa-ti pui la status sunt suparata si ea daca te va intreba de ce esti suparata ii zici ce ai pe suflet dar nu ii zici ca e ea ii zici ca e alta fata si pe urma a doua zi ii zici ce iti zice ea