| Alecsandraa a întrebat:

Am o prietena foarte buna, este cu un an mai mare ca mine, in materie de scoala[adica eu sunt a6-a si ea a7-a], dar la ani suntem la fel, si mai am 2 prietene in clasa cu mine. Cel mai bine ma inteleg cu fata din a7-a, si nu stiu cum sa ma impart la toate. Una din clasa mea este foarte geloasa cand eu stau cu celelalte, si decurge la unele fapte... nu stiu cum sa le spun straight face [ea uraste foarte mult o fata din clasa mea, iar cand fata din a7-a a dormit la mine ea s-a dus sa doarma la fata pe care o uraste, doar din cauza asta] Si asa sunt si celelalte, dar nu decurg la asemenea fapte. Tin foarte mult la toate, si nu pot sa spun ca o voi pastra pe x ca prietena si pe y o dau in colo'. Ps: Ele nu se prea suporta intre ele straight face Ajutati-ma va rog, nu stiu ce sa fac thinking [si sa nu credeti ca doar pe ele 3 le am prietene, pe ele 3 le am best friends]

Răspuns Câştigător
| DrViorel a răspuns:

Esti tanara, nu crea din aceasta problema ceva dezastros, pe parcursul vietii multe se vor schimba, in bine, in rau, nu trebuie sa suferi inca de pe acum pentru aceste treburi. ce trebuie sa faci e sa discuti frumos cu prietenele tale si sa iti spui opinia cu privire la relatia ta cu ele. O zi buna sa ai!

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai cel mai frumos ar fi sa se intalneasca toate, sa se cunoasca mai bine, sa se imprieteneasca ca asa e frumos, poate vor ajunge sa se inteleaga bine si sa fiti toate unite. Daca esti prietena cu rivale, nu poti sa imparti si capra si varza, e cam dificil, ca mereu va aparea diferite certuri si gelozii, cel mai bine ar fi sa vb cu ele sa le faci sa inteleaga ca e frumoss a fie prietene, daca e cu tine, poate fi si ele una cu alta!

| georgiana a răspuns:

Incerci sa impaci si capra si varza. Vorbeste cu ele si explica-le ca amandoua sunt importante pentru tine si nu poti sa rupti relatia cu vreuna dintre ele, sa nu te puna sa alegi... ft urat.Acum depinde si de caracterul lor, probabil ca sunt `cutite` taioase sau una dintre ele se crede mai superioara.

| usernamealy a răspuns:

Ar fi bine sa va intalnit odata toate trei ca ele sa se poata imprietenii sa fiti toate 4 bf, daca sunt pr tale ar trebui sa stii care este hobby'ul lor comun si sa practicati acest hobby impreuna. succes si scrie/mi si mie cum a fost

| Alecsandraa explică:

Pai, ca sa zic asa, cea de clasa a7-a si inca o colega de la mine se inteleg bine, dar cea care a dormit la 'dusmanca ei', ea vrea sa fiu doar cu ea prietena. E foarte geloasa, si nu e prea prietenoasa. Am stat si am studiat si cred ca numai pe mine ma are prietena foarte buna, si restul, chistocuri. Nu stiu ce sa fac...

| Alecsandraa explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri :*

| airlove a răspuns:

Incearca sa nu vezi ce se intimpla! Lasa-le in voia soartei sau a timpului, cum iti convine happy