| bruneta_9895 a întrebat:

Am o prietena foarte enervanta se supara din orice da ca ii ziceam inainte ca nu pot veni la ea se supara, da ca i se parea ca no bag in seama se supara, da ca nu stia la teste ma intreba nu ii raspundeam nu mai vorbea cu mine un timp, a zis odata o chestie si nu era corecta si eu ii spuneam ca nu e corecta si tot ca mine era se supara...si fata asta in clasa ii place de un baiat pe nume dani e ciudata se gandea la casatorie... da si mai am ceva da ca nu vb ea cu o persoana nici eu nu trebuie sa vorbesc... ce credeti ca ar trebui sa nu o bag in seama?

Răspuns Câştigător
| demonel a răspuns:

Sincer nu cred ca asta e o solutie pune-i problema pe fata si atunci discutatu daca ea vrea sa mai continue asa mai bine trateazo la fel si scoatei ochi dar mai ajut-o cand e in bucluc ff putin ca sati simta lipsa

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ca vrei... n-o baga in seama. Cred ca esti romana, sigur nu esti daca.

| viatadecacatt a răspuns:

E prea nesimtita.Las-o,duca-selaughing

| angella1972 a răspuns:

Pai asa o fi ea, mai capricioasa. dar probabil are si calitati daca totusi e prietena ta. exista o vorba in popor care spune...in hainele ei se supara, in hainele ei ii trece.nu te mai consuma atat...are dreptate furni

| AnaisC a răspuns:

Eo cred ca da cel putyn la mine a mers am si eu o prietena asa nu am bagat-o in seama in ultymele 5 zile, yar apoi a venit la mine sa ma implore sa ne impacam, deci cred ca asta e cea mai buna solutye

| dorothea a răspuns:

Ar trebui sa ii spui ca nu trebuie sa se supere din orice pentru ca va deveni o persoana enervanta si in plus tu nu esti obligata sa stai cu ea ...nu trebuie sa o ajuti la teste poti sa-ti gasesti alta prietena care sa nu te mai oblige sa stai cu alticneva.Asta e parerea mae si sper sa-ti pinda bine.