| PrettyGirl02 a întrebat:

Am o prietena la care i-am zis sa imi comande de pe internet o baterie de telefon,ca amm si eu nevoie, ca alti tineri de asta.Si comanda sa vina pe numele ei prin posta.Asta a fost acum o saptamana.I-am zis sa nu ii spuna la mama pentru ca ea nu suporta sa ma vada cu telefon si mi-l va lua.De ce? Ca nu ii place ei.Si o va certa pe bunica, mama ei ca mi-a dat bani si ma va certa si pe mine ca de unde ii am.Va face un scandal mare cat casa.Si vreau sa evit asta.Ieri am sunat-o pe fata bucuroasa daca mi-a venit comanda si ghiciti ce mi-a zis la telefon? Mi-a zis ca fara acordul lui maica-mea nu face nimic! Si mi-a zis sa vorbesc cu ea! Degeaba vorbesc cu mama ca ea nu ma intelege,nu are pic de mila fata de mine.I-am zis asta in telefon la fata dar ea a zis sa vorbesc cu mama si va vorbi si ea(vorbesc de fata) cu maica-mea.I-am zis ca voi incerca. Daca va afla ca am si baterie mi-ar lua-o si pe aceea.Dar nu am putut sa vorbesc cu ea pentru ca a avut toane toata ziua,nu stiu ce a fost cu ea.I-am facut si un ceai, dar tot asa s-a comportat.Si cu bunica mea la fel.Pe ea a dat-o afara din bucatarie deoarece gatea(maica-mea).Nu as fi putut sa vorbesc cu ea ieri nicidecum.As fi vorbit daca ar fi linistita.Si acum au mers la biserica si sunt mai mult decat convinsa ca fata ii va spune de baterie si mama va veni acasa si ma va lua la rost ce de ce nu am vorbit cu ea si imi va lua si laptopul si tot.Si daca i-as spune adevarul ca nu am putut vorbi cu ea ca nu a avut stare s-ar supara si mai rau si s-ar enerva.Ea nu stie sa ma inteleaga.Am sunat-o pe fata inainte sa plece la biserica sa nu ii spuna ca va iese scandal dar nu mi-a raspuns! Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce sa fac in aceasta situatie dificila.

1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimic, te inveti minte sa nu mai ascunzi nimic de parinti. Daca mama ta nu vrea sa faci ceva, atunci te supui pana esti pe picioarele si pe banii tai, la casa ta. Dupa aceea, poti face absolut ce vrei tu.