Nu are importanta ce muzica asculta. Cea ce conteaza este ca voi sa v-a intelegeti bine. Daca ei ii place rockul nu are nimic. Oricum ea v-a ramane mereu prietena ta, indiferent de muzica pe care o asculta
Cat despre ideile ei fixe, acelasi lucru.Nu ai cum sa ii le scoti din cap.Fiecare are parerea lui.Nu toti suntem la fel.
U trebuie sa o intelegi si sa fiti prietene in continuare!
Nu ai ce sa-i faci, daca asta e placerea ei, ca o adevarata prietena ar trebui sa o accepti si sa o respecti. Din cate am inteles ea nu ti-a impus sa te schimbi cu absolut nimic.
Si in plus mai e varsta.si daca mai are si gene din familie de sariti de pe fix.nu ai nici o sansa.Atat sa ai grija cu venele alea.
Convingi-o sa asculte muzica de Johann Strauss.Este muzica mea preferata, poate reusesti.
Poate ai auzit de emisiunea de pe TVR2 "Liber pe contrasens"...acolo se discuta probleme adolescentine etc. Poate propui tu o tema, caci o sa se faca un film dupa problema ta si o sa fie dezbatuta problema de un psiholog si de mai multi adolescenti.
In locul tau i-as spune ca renunt sa-i fiu prietena daca continua asa...chiar inteleg ca-i vrei binele, dar nici oamenii caposi nu-i sufar
Stop thr ttrracjkk!
da-i inaiooppi
arata=i inapoi cum aera bnu xcrede ca bnu pooytty sa o faci sa simta
P`aici in Romania e un trend sa fii emo, sa-ti tai venele, sa te arunci de pe blocuri...am o prietena emo[de fapt mai multe, da`una e dezastru! ]! ...Toata ziua sunt cu gura pe ea "Fa asa/Nu fa asa!"... "Tii se pare normal ce vrei sa faci?!"...Intr`un timp vroia sa se arunce de pe un bloc ca a ramas repetenta! ... Zile grele! Ca sa aiba un impact ceea ce`i zici tu, sa o trezesti la realitate ar trebui sa fie "face to face"...sa-i mai dai si 2 sa inteleaga ce`i zici! Asa de la departare nu o sa aiba nici un efect mai ales daca are un anturaj pe masura!
SakonSIUkon întreabă: