| anonimabcde a întrebat:

Am o problema. Cand sunt acasa, singur, sunt tacut si linistit. Cand sunt la scoala ma ia o nebuneala, pur si simplu glumesc exagerat la ore, pana si profesorii se plang de mine, ii fac pe toti sa rada si asta imi da asa o stare de bine, si oricat as incerca sa ma abtin sa ma comport asa nu reusesc.Asta doar 6 ore cat stau la scoala (clasa12-a) dupa ce ajung acasa ma chimb total, vorbesc urat cu maica mea si sunt nervos...Ce e cu mine?

5 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu e nimic cu tine, te simti mai bine in cercul tau de prieteni decat cu familia. Nu stiu daca e bine sau nu, dar nu ar trebui sa-ti mai schimbi comportamentul. Tu de fapt, la scoala glumesti si razi, avand un comportament coleric pentru ca vrei sa impresionezi, sa-ti impresionezi prietenii si sa iesi in evidenta. Pe cand acasa, n-ai de ce sa faci lucrul asta, nu te vede nimeni.

| AtateaConditii a răspuns:

Nu ești destul de apreciat acasă astfel că încerci să te faci apreciat la școală. Încearcă să o convingi pe mama ta să îți dea mai multă atenție, nu neapărat materială.

| Sociopat a răspuns:

Esti doar prea "cool" pentru parintii tai.

| Vvistula a răspuns:

Asa patesc si eu, acasa sunt mut si la scoala am nu ma mai opresc, e ceva grav cu noi si suntem oameni care avem nevoie de socializare pentru a supravietui, eu am ajuns sa nu mai vreau sa vin acasa, sa stau la scoala.

| intrebareraspuns a răspuns:

Se pare k te simti mai bine in grupul prietenilor decat in familie! ceva ce nu e prea bine! incearca sa pretuiesti mult familia si sa nu te porti urat acasa! eu cred ca pana la urma tot cu familia ramai si asta e cel mai important!