Asa patesc si eu. Dar mie nu imi pasa daca plang si dau mai departe. Mereu cand sunt nervoasa plang. Probabil asa esti si tu. Incerca sa le explici prietenilor tai de ce plangi si nu cred ca va spune cineva ceva. Multi au problema asta[cel putin eu cunosc multi]. Nu conteaza daca pierzi sau castigi "lupta". Important este sa nu te lasi mai prejos. In felul asta nu te faci asa tare de ras. Am si eu o intrebare pentru tine. De unde esti?
Sal pai si eu mai patesc uneori.Dar pur si simplu ori ca vine dupara ore ori ca vine in pauza ii comentezi exemplu; Smecheru:Ai tigari. Tu:Bafta charlie.Il iei peste picior
Ma am sa iti dau un raspuns foarte tampit... daca vrei sa nu plangi si vrei sa fii mai dur, adica sa poti riposta, cand cineva de supara ca de ex baiatul ala care a sarit la bataie in statie, trebuia sa ii freci un pumn de sa ii sara dintii din gura, daca tu dadeai tare )) el nu mai putea sa dea si nici nu mai sarea la bataie...mie mi-a spus cineva asa : ''de ce sa astepti sa iei bataie?, dai frate un pumn sa cada jos si ai terminat! ''. Raspunsul meu e cam violent, adic te provoc, dar asa trebuie. Sper ca te-am ajutat.
Ce fata ma voi suntetii nebunii? sunt baiat o.O si nu sunt de alta nationalitate sunt Roman
In continuare... ce sa fac?
Din pacate la probleme de genul acesta nu prea ai ce sa faci mai ales ca fata...el te vede si ca fiind fata si ca fiind din alta tara si te trateaza cu superioritate...nu ai ce sa le ceri la astfel de baieti care intind mana la o fata sunt niste animale
Fatzi si tu niste prieteni mai "smecheri" ca asa nu mai esti nevoita sa primesti lovituri de la toata lumea...ei stiu ca tu nu vei riposta si nimeni nu va riposta pentru tie asa ca isi fac de cap.
Sper ca te-am ajutat si eu cu ceva.
Ai nevoie de mai mult tupeu...nu mai lasa baietii retardati sa te impinga sau mai stiu eu ce.se va ajunge la mai naspa
Salut. eu te pot ajuta !
eu sunt AxxY am 16 ani si fac kickboxing-k1 de 7 ani.te pot antrena impotriva loviturilor YM just.me_down! multa bafte ( te astept )
Salut! te pot ajuta eu. Ma cheama axxy.am 16 ani si fac kickboxing-k1 de 7 ani. te pot antrena impotriva loviturilor si impotriva temei ( sa fii un baiat mare )! Ym just.me_down ( astept )