| acvilasurprinzatoare112 a întrebat:

Am o problema ce ma macina de mult timp.Ceva imi lipseste, simt asta in sufletul meu, insa nu stiu ce este.Nu pot gase raspuns la aceasta intrebare.Pur si simplu presimt ca o sa se intample ceva in viata mea, care o va schimba, dar astept si astept... Poate sunt eu nebuna, dar ma simt ca de pe alta lume, ca nu e locul meu aici.Ma simt altfel, mereu am fost asa. Ajtati ma cu vreun sfat, daca stiti.Ma sperie faptul ca nu trece, mereu a fost asa, golu asta, si nici nu cred ca se va umple vreodata.

3 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Nici nu trebuie sa ma uit la celelalte intrebari/raspunsuri sa-mi dau seama ca esti tinerica si nelinistita.
Golul pe care-l simti o sa se umple de la sine cand o sa-ti gasesti "scopul" in viata, cand ca o sa gasesti ceva la ce esti buna. Cu totii cautam acel "ceva", chiar daca nu stim ce, dar nu-ti fa griji, cu cat incerci cat mai mult activitati si hobby-uri, ceva o sa ti se potriveasca.
Nu fa riduri de la varsta ta, cautand raspunsuri la intrebari aproape imposibile de raspuns.
Chiar si pana maine este mult timp, cine stie ce se poate intampla.
Timpul rezolva orice problema.

| jhonny999 a răspuns:

Nimeni nu traieste cu adevarat viata care si-o doreste.
Golul care il simti in inima ta se va umpe intr-o buna zi cind iti vei gasi punctul de echilibru.
Nu lasa problemele din jurul tau sa te copleseasca.
Intra pe linkul urmator sper sa gasesti din raspunsurile pe care le cauti.
http://autori.citatepedia.ro/de.php?p=2&a=Neale+Donald+Walsch

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presimți că o să apară ceva și o să-ți schimbe viața? Ești paranoică. Tragi niște concluzii pripite pe baza unei senzații care poate fi provocată de orice. Poate de singurătate, incertitudine etc. Dacă tot te sperie atât de mult faptul că ceva apărut din neant o să schimbe sau o să-ți afecteze existența în vreun fel, de ce nu faci singură schimbarea asta?