| annisy a întrebat:

Am o problema cu greutatea ...sunt prea slaba .42kg /1.60 si ceva, daca poate sa imi dea cineva un sfat...cum sa iau in greutate fara sa ma indop de pastile?! nu stiu poate a mai avut cineva problema asta, ca sg stiu sg ca nu sunt ...stiu si eu... poate niste exercitii sau o anumita alimentatie.de obicei manac consistent insa fumez. poate daca as renubta la tigari m-as ingrasa. dar nu pot cel putin nu prea curand...multumesc aniticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Annisya cred ca esti o fire prea energica... iar daca e asa si vrei sa te mai ingrasi te sfatuiesc sa fi mai ponderata cu activitatile pe care le ai...stai ceva mai mult timp in casa,, mananca putin mai multa panine...si daca fumezi si bei cafea, numai face nimic. o sa te ingrasi peste 3, 4 ani... O zi buna si iti doresc sa te ingrasi 5 kg. Pa.

5 răspunsuri:
| claudya a răspuns:

Nu mai fuma...

| Misterious a răspuns:

Well well.in jur de 6-8 mese pe zi regulate la aceeasi ora...intra pe www.csid.ro o sa vezi acolo mai multe articole :P

| 1992 a răspuns:

Da renunta la tigari! tu poate nu simti da ele iti iau pofta de mancare, daca asta nu merge incearca sa slabesti s-ar putea mai mult ca sigur sa mearga si mai sunt si sali sa te ingrasi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti fa griji esti perfecta eu am 1, 68 si 42 de kg iti dai seama? st ft slaba si st ft complexata de asta dar nu arat! asta este sper ca pe viitor sa mai pun ceva pe mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ce sa zic ca am 1. 68 si 44 kg? tongue