Pff, urata situatie, incearca sa te impui sa fi putin mai dura, continua sa faci ordine si curatenie, incearca sa fi si calma, stapana pe situatie, totul trebuie sa plece de la tine daca de la ei nu.
Nu prea ai ce sa ii faci. Partea buna este ca de la 16 ani poti lucra 4 ore si asa iti castigi banii tai.
Ar trebui sa facem schimb de mame eu sa merg la tine si mama ta sa vina la baiatul meu stiu ca dupa o saptamana ar invata sa ma aprecieze.Suna la telefonul copilului acolo o sa-ti dea cel mai bun sfat posibil aici pe TPU poti vedea ca exista asa ceva.
Daca nu s-a schimbat pana acum, nu o va face nici in viitor.
Ce poti face e sa iti gasesti un prieten si te muti la el
Aș încerca sa ma mut la o prietenă de a mea dar mai mult ca sigur nu pot. Sigur mama nu-mi va da voie
Nupe, si tu te gandesti ca familia prietenei respective o sa te sustina financiar?
Bani de mancare, haine etc Eu m-am referit la un "iubit" asa mai mare cu loc de munca/venit
Nu vreau sa am iubit până la 18 ani. Sunt minoră și am doar 15 ani de asta nu știu ce să fac, plus ca nu prea sun sociabilă?
Atunci, Singura optiune e la rude, neamuri... depinde de rude, dar slabe sanse sa te accepte numa asa.
Asta e, in viata trebuie sa mai inghiti Viata nu e perfecta.
Nu prea am rude în țară. Am doar 2 mătuși bătrâne care nu pot suporta copii uneori
Bună Anamaria.
Sfatul meu este sa te angajezi când ai 16 ani, și sa strângi banii, iar la 18 sa te muti singura.
Între timp sa te ții tare de școală, sa le demonstrezi tuturor ca ești diferita!
Și te rog, sa mergi cât mai repede la medic.
Te pup
Sincer imi este greu cu școala. Nimeni nu prea ma înțelege de ce nu învăț bine. Eu am făcut școala in Italia pana in clasa a 2 a. Din sem 2 m-am mutat. Mi a fost foarte greu la școala din România mai ales ca nu am putut face pregătire la anumite ore. Am fost batjocurita de copii și de profesori. Nu m-am înțeles niciodată bine cu profesorii fiindca din cauza unui copil am ajuns în spital iar acea doamna și în ziua de azi zice că m-am prefăcut. Am reușit să recapitulez, dar la matematică sunt varză să zic așa