Tine mai mult de genetica. Si eu am cateva prietene cu aceeasi problema. Au un fel de "piele de gaina". Eu personal nu cred ca e o problema medicala. Le ai cam de cand te stii, nu-i asa? Daca raspunsul tau este DA, atunci e clar - este o problema genetica, asa te-ai nascut si n-ai ce sa-i faci . Insa, din moment ce n-am un contact vizual cu tine, s-ar putea sa ma insel. Consulta un medic dermatolog - este cea mai inteleapta decizie! Bafta!
Se numesc "Keratosis pilaris". S-ar putea să-ți treacă dupa depășirea vîrstei adolescenței. Daca nu îți trec, înseamnă că vei rămîne cu ele pe viață. Pentru tratament ( ameliorare ), vezi pe Google, măcar acum știi cum se numesc.
Buna.Si eu am avut probleme cu acneea, parerea mea sincera e sa faci un amestec de malai si putin bicarbonat, sa umezesti prima oara locul unde ai cosurile si apoi sa dai cu amestecul de malai si bicarbonat dupa care te speli normal cu sapun sau cu ce te speli, amestecatura e dura si cum dai pe piele ti se vor usca si vor cadea.Incearca ca nu vei avea ce pierde.Eu asta foloseam cand aveam un cos sau mai multe, dadeam cu amestecatura asta apoi se uscau si cadeau in cam 1-2 zile si aveam si pielea moala dupa aceea
Eu zic sa astepti sa iti treaca( daca iti apar din cand in cand) si eu am avut problema asta. m-am trezit cu ele.si au trecut nu le-am bagat prea mult in seama si au trecut