| alittlestar a întrebat:

Am o problema cu transpiratia, ma dau cu deodorant da problema mea e ca transpir foarte repede deci merg la scoala si chiar daca nu ma grabesc merg normal si pana la scoala transpir de tot si mi-e rusine nu stiu ce sa fac incerc sa ma ascund oleaca sa nu se vada da nu pot sa fac ce vreau adica sa ma simt bine deoarece trebuie sa stau cu mainile lipite de corp si e ciudat din ce cauza patesc asta si ce as putea sa fac?

4 răspunsuri:
| gabriela a răspuns:

Mergi la endocrinolog, este vorba despre ceva hormonal!

| baru a răspuns:

Dupa ce vi de la scoala imbracate foarte gros fa miscare ca sa transpiri cat mai mult Sa iei sare de mare si sa te frci cu ea pe transpiratie asa cum esti iar sare de bucatarie sa iei cat mai putin Incearca o perioada de timp Va functiona Si incearca sa nu-ti ma-i faci atastea probleme Faptul ca transpiri este un lucru normal omenesc si nu depinde de tine Asa ca ----sa fi fericita Pa

soothe
| soothe a răspuns:

Este hiperhidroza. In cazul tau, cred ca este din cauza ajustarilor hormonale. Deodorantul nu opreste transpiratia de obicei. Cele care opresc transpiratia (cu saruri de aluminiu) se spune ca sunt periculoase fiind un factor de risc pentru cancerul de san. Prin transpiratie elimini toxine. Am sa iti dau de stire cand am sa public un material mai cuprinzator pe acest subiect.
Te-as indruma la un acupuncturist. Mai vorbim.

| tania13 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema cu tine e oribil... daca ai gasit solitie zi-mi si mie te rog...