| Udroiu_Iuliana_Maria_2001 a întrebat:

Am o problemă, dacă vrea cineva să mă ajute, sunt româncă, prietenul meu e țigan! Bunicii mei sunt niște oameni foarte rasişti, nu stiu care e motivul, dar asta mă împiedică să fiu cu baiatul ăsta, îl iubesc, nu-l pot lăsa baltă pentru asemenea lucruri dar uneori unele persoane mă fac să mă simt ca ultimu' gunoi din cauza că vorbesc cu el. ce ar trebui să fac?

Răspuns Câştigător
| ionutborcea a răspuns:

Tu fă cum îți zice inima nu îi asculta pe oricine ignorăi ba chiar fă in contra lor şi la un timp ar trebui să cadă de acord cu tine şi să se obisnuiasca cu el e şi el tot om

| Udroiu_Iuliana_Maria_2001 explică (pentru ionutborcea):

Așa m-am gândit și eu să fac ce îmi spune inima, pentru că nu pot renunța la el

11 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nu trebuie sa generalizezi absolut deloc, multi au o parere proasta despre tigani,, dar trebuie mai intai sa cunosti omul ca sa-l judeci, nu poti sa-l judeci doar pentru culoarea pielii si rasa din care face parte, e drept ca multi sunt scursuri, dar nu trebuie bagati toti in aceeasi oala.

Bunicii tai ar trebui sa-i cunoasca comportamentul si sa-l cunoasca pe el ca persoana inainte sa-si faca o parere.

| Udroiu_Iuliana_Maria_2001 explică (pentru Drimmero):

Multumesc frumos, dar problema e că ei nu vor să înțeleagă asta și lucru' ăsta mă dispera

| Drimmero a răspuns (pentru Udroiu_Iuliana_Maria_2001):

Increderea se castiga mai greu,, din pacate.

| Freya1 a răspuns:

Depinde.
Trebuie sa te calculezi bine sa vezi daca este un baiat bun, sa vezi ce familie are, ce obiceiuri si atunci iti vei da seama daca merita efortul sa ii convingi si pe restul ca e pentru tine caci daca tu te pui acum si le spui la toti de el si ce vrei sa faci pe mai departe iar el iti va face ceva rau sau va veti desparti mereu o sa iti auzi "ti-am spus eu"

| danay72 a răspuns:

Vorbeste cu ei si vezi de ce nu il plac, ce au cu el. Daca sunt rasisti, poti sa le arăți ce fel de om e prietenul tău și ce calități are. Toti am fost creati la fel si intr-adevar nu ar trebui ca oamenii să fie rasisti.

| Emma30555 a răspuns:

Bunicii tai au experienta de viata, nu se supăra chiar degeaba Dacă sunt diferențe de educație între voi e normal sa se împotrivească.

| Udroiu_Iuliana_Maria_2001 explică (pentru Emma30555):

Nu este vorba despre educație, este vorba despre etnie, că ei au o problemă cu țiganii, habar nu am de ce dar mi'e foarte greu

| Emma30555 a răspuns (pentru Udroiu_Iuliana_Maria_2001):

Sunt multi care nu suporta aceasta etnie din motivul ca multi dintre ei nu sunt educati, fura, fac ilegalitati etc. Sunt si romi care au educatie, se duc la facultate sau muncesc cinstit, au familii ok. Din pacate ceilalti care sunt negativi fac impresia asta generala poate si pentru ca sunt mai multi cei rai decat cei ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă-mă cum vrei tu, dar au dreptate.