| MissYouToo a întrebat:

Am o problema de curand cu frigiderul: nu mai raceste si am controlat unele componente. Radiatorul este rece si din cate am citit pe Google, trebuie sa fie caldut, iar compresorul este fierbinte, tot asa am auzit ca asa e normal sa fie.Stie cineva care pare sa fie problema? Congelatorul merge normal, in rest pauza. Ce poate fi defect? Poate stie cineva sa-mi raspunda sau ce sa fac...va multumesc! O zi buna tuturor!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Cum a zis şi kronstadt, cu o mică menţiune : termostatul nu poate fi defect întrucât nu s-ar mai încălzi motorul, sau ar funcţiona încontinu, dar atunci ar răci prea tare.
De vină e întradevăr o posibilă scăpare de gaz, printr-un por apărut pe undeva sau făcut din greşeală la scoaterea vreunui pachet ajutat de un obiect ascuţit.
Motorul compresorului nu e defect deoarece ar decupla siguranţa de protecţie. În rest acelaşi sfat.
Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un frigider bahneckt nu raceste nu ingheata de loc dar motorul merge non stop si radiatorul din spate este rece ce poate avea cine ma poate ajuta, va multumesc pentru, intelegere.

| Rusu_Ioan_Daniel_1985 a răspuns (pentru anonim_4396):

Posibil ca s-a fisurat circuitul, s-a pierdut agentul. Trebuie localizata fisura si remediata. Un test de presiune ar raspunde la intrebare.

| MissYouToo explică:

Nici nu stiu ce sa fac exact. totusi se aude functionand motorul. dar radiatorul este rece. incerc totusi la un service. dar macar sa stiu, daca merita sa il repar sau cumpar unul nou, ajungand la acelasi cost. va multumesc pentru raspunsuri! o zi buna tuturos. nota 10 pentru site