Nu stiu, poate sa-ti fure nr daca raspunzi un anumit timp, poate sa sune sa iti faca cost suplimentar cu nr tau sa faca ce vrea. Nu am vazut asta nici odata si nici nu stiu cum se face... Baga din setari sa blochezi toate nr necunoscute si ala cand tea dat de gol
Te are in lista neagra a telefonului si automat cand tu il suni iti intra casuta. Daca nu o avea se respingea direct.
Dar am sunat si cu alte numere
Da exista, anumite programe care blocheaza apelurile = iti da ca nu e conectat sau cum ti-a dat tie casuta vocala. Unele tf le au din fabrica ca al meu altele il gasesti pe google Play. Nu mai suna si nu mai raspunde, asa aveam si eu pe candva care ma suna si nu i-am mai rasp si s-a oprit
La mine continua de 1 luna, nu am raspuns decat de 2 ori, si cum am spus daca incerca sa blocheze apelurile, l-am luat prin surprindere si am sunat de pe alt numar si tot asa intra casuta vocala, Poate restrictiona toate apelurile? Si cu ce scop poate face toate astea?
Nu stiu, poate sa-ti fure nr daca raspunzi un anumit timp, poate sa sune sa iti faca cost suplimentar cu nr tau sa faca ce vrea. Nu am vazut asta nici odata si nici nu stiu cum se face... Baga din setari sa blochezi toate nr necunoscute si ala cand tea dat de gol
Tie daca iti place de cineva asa ai face? e putin aiurea
Nu,dar băieți ar face așa ceva!
Mda, răspunde căsuța vocală.
Ciudat, cred că cineva a avut o cartelă și își bate joc de tine.
Nu ar avea cum