anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema destul de mare.Eu ma joc un joc online si acolo am mai multi amici cu care joc dar cu care nu ma cunosc in realitate(vorbim pe skype si atat). Si cand am vorbit prima oara le am zis ca am 15 ani si sunt la liceu dar eu de fapt am 13 ani(aproape 14) si sunt inca la scoala.Si nu stiu daca sa le zic adevarul sau nu pentru ca daca le zic adevarul mi-e sa nu zica ca sunt mincinoasa, etc.Va rog ajutati-ma! Nu stiu de ce am zis acele minciuni!

4 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Deci ai mintit cu un an si asta e marea ta problema?
Zau toata lumea minte pe net...sa nu crezi ca si ei au zis complet adevarul

| TrendyHedgehog a răspuns (pentru Apache):

Pai da dar ideea e ca un amic de acolo zicea ca o sa vina pron bucuresi(unde stau eu )si m-a intrebat daca vreau sa ma intalnesc cu el sa iesim prin oras.Si daca ii zic ca nu poate intra la banuieli.

| mary554 a răspuns:

Daca ti se pare ca ai gresit trebuie sa spui adevarul! Si nu trebuie sa iti fie rusine ca ai mintit le spui ca ti-a fost frica sa nu ti se intample ceva sau ca era cat pe ce odata sa se intampla ceva deoarece ai spus adevarul unor oameni care faceau ceva chestii din astea, doar ca atunci cand spui varianta a doua minti pe jumatate din nou!

| Minutza96 a răspuns:

Parerea mea, deocamdata ar trebui sa nu le spui nimic pana cand nu o vezi ce gen de persoane sunt. Adica sa te judece pentu ceea ce esti nu pentru ca ai 13-14 15 ani, anii in viata nu conteaza si daca conteaza, conteaza putin, ceea ce conteaza este personalitatea unei persoane.