| ViseColorate_4467 a întrebat:

Am o problema. I-am zis unei prietene ceva despre prietena mea cea maibuna care a aflat si acum nu mai vorbeste cu mine.Defapt ceea ce i-am zis era doar o gluma si nu era un motiv de suparare insa cealalta prietena a inflorit de la ea cate ceva ce nu e adevarat.Prietena cea mai buna nu ma crede ca nu e adevarat ceea ce a auzit.Cum sa o fac sa ma creada?

3 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Pune-le fata in fata si obliga-o sa redea exact ce si cu ce intonatie ai zis. Poate ca va recunoaste ca le-a inflorit si prietena care s-a suparat va intelege.

| Miss Sintetic a răspuns:

Nu trebuie sa te panichezi. Va trece peste. Dar nu uita... nu barfi, barfele ucid prieteniile oricat de vechi si rezistente ar fi. [Proprie experienta]

Nu trebuie decat sa recunosti ca ai spus ce ai spus in fata prietenei tale. Sinceritatea este foarte apreciata. Daca intr-adevar a fost o gluma ii poti spune ca ai vrut sa fie doar o gluma dar a capatat un caracter foarte neavantajos pentru niciuna.

O sa te ierte. Sinceritatea e tot ce conteaza. Daca ti. e prietena adevara si are incredere in tine va trece.

| LawR3n a răspuns:

II dai un pumn în nănău!