| Neagu_Andrei_1996 a întrebat:

Am o problema, imi las pantalonii lasati gen sa se vada si boxerii ca mi se pare fain.
Acum, taica-miu imi spune ca sunt poponar daca ii port asa=]].
Idk mie mi se pare caterinca

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Are dreptate taicatu, cel mai bine poti sa iti lasi cureaua la vedere pusi bine pe tine si o camasa buna pe tine, o curea groasa cu catarama faina din piele + metal face sa arati bine

| Violleta2022 a răspuns:

Tatal tau are dreptate! Moda provine din puscarie, de la poponari si a fost preluata de occidentali si ulterior de altii, pentru a se distinge cei care sunt diferitid e cei nromali.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Lasă-i jos până la genunchi, ca să se vadă că porți boxeri de firmă.

| Freya1 a răspuns:

Era o moda in închisoare.Cand aveai pantaloni asa dădeai de inteles ca esti disponibil sexual.

| SilentRain a răspuns:

Tatăl tău are dreptate, moda asta cu paltaloni lăsați a venit din pușcărie
Când un poponari era dispus să și-o tragă își lasă paltaloni așa
Caută pe net

| Werrich a răspuns:

Tatăl tău are dreptate, în închisoare deținutul care poarta pantalonii lăsați sa se vadă chiloții da mesajul ca este disponibil și doritor de acte sexuale cu alți deținuți.

| RobertMoon a răspuns:

Daca îi purtai așa în America era ceva normal, aici sar pe tine bărbații fatali care își dau cu părerea.

| Neagu_Andrei_1996 explică (pentru RobertMoon):

Pai asta zic, ascult mult rap/trap din state si mi se pare fain

| Panamax a răspuns:

Daca sunt si curati e ok.

| SingleForOne a răspuns:

Poate tatăl tău se îmbrăca elegant când era la vârsta ta, sau cel puțin era decent în a se îmbrăca, în timp ce tu porți pantalonii lăsați. Poartă-i cum vrei, dar la fel și alții poate să creadă ce vor despre tine. Nu le poți opri libertatea de exprimare, precum nici ei nu te pot forța să ai o modă anume. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poarta-i cum vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-i asa. Primesc funda ca ti am zis ceea ce voiai sa auzi? big grin

| Dintrebare a răspuns:

Tatal tau pare un om misto. Dar oricum, tu poarta pantalonii cum te simti bine. Daca esti confortabil asa, poarta-i lasati

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Nu e caterincă. Tatăl tău are dreptate la faza asta. Doar **** din închisorile americane poartă pantalonii așa, atunci când intră în călduri precum cățelele. laughing

| SociopatuI a răspuns:

Incearca sa-i porti tot asa dar fara sa ai boxeri pe tine. Este mult mai fain asa, crede-ma. Fi bombardier cum trebuie, ce naiba...

| CiprianZisSpartanu a răspuns:

Pai inseamna ca tu cam ai probleme sau zi direct ca-ti place maciuca.

| nuamabsolutnicioidee a răspuns:

Poartă-i cum îți place. Dacă tatăl tău ți-a zis că ești "poponar" dacă îi porți așa, nu ți-a zis să nu continui să îi porți în acest fel. Dacă îți zicea, nu îi mai purtai big grin

| greyyhatt111 a răspuns:

Mai ai si piciorul ras si pantaloni peste glezna? laughing
Ori esti barbat, ori peezda

| FaimosulRazboinic a răspuns:

Nu vad legatura, poarta cum vrei

| Indiferent0101 a răspuns:

Ii porti cum vrei, dar consecinta este ca o sa arati ca un bombardier **** in fund