| Damyan_Herlo_ a întrebat:

Am o problemă in comunicare cred eu.
De ex : când o persoană apropiată este supărată / nervoasă mă gandesc la : 1 să ii zic ceva
2. Să nu ii zic să nu o stresez
3. Să nu fac mai rău
După nu mai fac nimic că nu stiu ce să fac mai ales când văd că are fața incruntată, nervi etc... Rămân blocat si nu mai fac nimic si devine mai rău.
Intrebarea mea este cum fac să scap de frica asta sau habar n-am cum să o numesc.
Dupa vorbesc cu cealalta persoana din jur pentru că stiu că nu este nervoasă / nervos si pot sa vorbesc. Dar când văd o persoana (vorbesc de persoanele apropiate frații, părinte etc) care este nervoasa si nu vorbesc cu el /ea se enerveaza că, daca nu o / îl bag in seamă

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate uneori e mai bine sa lasi persoanele nervoase si suparate sa se calmeze in legea lor

| 1onur a răspuns:

Păi este un blocaj de al tău și ai frici chiar te spui asta și confirmi da nu-ți dai seama. Deci spui tot ce ai de fapt atâta de clar de eu sunt foarte umit de tine boss cum de nu-ți dai seama ce ai dacă spui atâta de clar spre tine totul care este problema o spui ce ai o spui ce frici ai spui ce blocaje ai spui și de frică spui și ce faci deci dai răspunsul la fiecare problemă de a ta. fratele meu stai liniștit că nu ai ceva grav sa zici Doamne Dumnezeule ferește ești bine doar ca ai blocaje frate ai frici. Mai uităte o dată la întrebare ta frate și ai sa vezi răspunsul la fiecarea problemă de a ta happy

| 1onur a răspuns:

Chiar tu spui frățiorul meu ce făcu când îți este frică uite aicia spui tu boss

Damyan_Herlo_: Dupa vorbesc cu cealalta persoana din jur pentru că stiu că nu este nervoasă / nervos si pot sa vorbesc. Dar când văd o persoana ( vorbesc de persoanele apropiate frații, părinte etc )care este nervoasa si nu vorbesc cu el /ea se enerveaza că, dc nu o / îl bag in seamă

Vezi boss? Spui la frică ce faci deci ești conștient de tine nu te pierzi bravo alți la frică Doamne Dumnezeule ferește se pierd pe ei însuși acolo este grav de la tine uite ce frumos spui ce faci când îți este frică te duci și vorbește cu oamenii tăi din jurul tău.

Apoi spui așa frate tot tu citez

Damyan_Herlo_: Am o problemă in comunicare cred eu.
De ex : când o persoană apropiată este supărată / nervoasă mă gandesc la : 1 să ii zic ceva
2. Să nu ii zic să nu o stresez
3. Să nu fac mai rău
După nu mai fac nimic că nu stiu ce să fac mai ales când văd că, are fața incruntată, nervi etc... Rămân blocat si nu mai fac nimic si devine mai rău.
Intrebarea mea este cum fac să scap de frica asta sau habar n-am cum să o numesc.

Asta se numește firci in comunicare și blocaje asta însemnând? Frică de a fi judecat de ceva anume (acolo tu ști eu n-am de unde ști fricile tale ) deci boss ai frici și blocaje în exprimate sa nu-i superi pe cei din jur ești un om timid retras și cu frică să nu fie judecat aicia este o problemă fiindcă dacă vei continua sa trăiești cu frica asta o să-ți faci rău numai ție nu normal să-ți fie frică sate exprimi sa vorbești ca tot omul normal dacă cineva nu vrea sa vorbească cu tine foarte bine nu mai vorbiți frate. Da este absolut normal sa vorbești sa spui ce ai de spus dacă ai ceva de spus boss atâta tot nu face din asta o mare prostie în mintea ta din cauza la nervi și iresponsabilitatea altora fiindcă dacă fratele ei se enervează la ori și ce tu ce ai sa faci? Ai sate ascunzi de frică de ei și de oamenii? Păi vezi câți faci rău din cauza nervilor lor ne justificate lasăi în faptele și nervi lor tu fi tu însuți tu fi tu frățiorul meu nu ai de ce să-ți fie frică de ei mai ales dacă ei își fac singuru lor rău si tot ei se enervează tu fi cu inimă și sufletul tău împăcată fratele meu ai o inima curată și un sufletul frumos cu Adevărat nu te îmbolnăvi din cauza bolnavilor mintali care își fac nervi singuri.

| 1onur a răspuns:

Rămâi blocate de frică dar frica aia nu vine de la tine deci? exactă frățiorul meu vine din exterior de la cine? De la nervi cui? Nervi lor si fața cui este încruntată? al acelei persoane și asta? Îți provoacă ție frică în interiorul sufletului și inima tale așa cum se uită ei la tine astăzi și îți fac intenționat ție rău să fi sigur ca cineva așa se va uita și el la ei fiindcă tu ai un suflet frumos pot vedea asta din scrisulu tău ai o inima curata dacă ai ajuns tu săte îngrijoreze pentru nervi și faptele altora și tot ei să-ți provocea frică inima tale și sufletului tău intenționat sa fi sigur ca și ai lor dragi așa cum te uiți tu cu inimă și sufletul la ei și ochi tăi curați și ai lor dragi se vor uita cu aceași privire și față la ei atunci când le va fi lumea mai frumoasă și dragă nu-ți face rău la suflet și inima din cazul la nervi la alți și faptele altora tu fi tu Rămâi tu însuți cu Adevărat da cu Adevărat bossule.

| 1onur a răspuns:

Păi din frică care au băgat în sufletul si inima ta teau speriat și tulburata atunci tu ce faci cu frica de ei conștienți cauzată Te duci și cauți alinare ( cauți sa vorbești cu cineva ca să-ți treacă frica și sa nu-ți mai fie frică ca să uiți de frică provocată de ei Doamne Doamne Dumnezeule ce fel de om sa fi sa provoci atâta haos unui om in sufleul și inima lui să-l tulburi în halul ăsta ce suflet or avea asa om ce suflet cum sate joci în halul ăsta cum un om Dumnezeul săi vadă săi audă săi știe asta vrea de la Dumnezeu atâta tot.

Ai grijă de sufleul și inima ta bossul(

| 1onur a răspuns:

( nu merită nimeni sa fie jucat în halul ăsta și tratat în halul ăsta sa nu te mai speri frate niciodată acum ști ce țisa făcut.

Oamenii sau înrăit boss foarte rău ai grija de sufletul și inima ta fiindcă ele sănt cele mai de preț nu bani nu case nu mașini nu vile nu faimă nu validare nu vedetisme și figuri bășini vai de...ai grijă de sufletul tău cine ția făcut asta nu-ți vrea bine acel om sa fi sigur 100000000000000000%%%%%%%%%% de ăsta

Problema nu este la tine și cine îți cauzează probleme de sănătate ție nu uita ăsta Niciodată. Iar ție ei îți fac probleme de sănătate tu nu le ai de la tine fricile și blocajele alea de ai de la ei fiindcă ei sănt foarte bine conștienți de ce îți cauzează ție și îți fac ei ție.