| MihailVeteranu a întrebat:

Am o problema in familie, varumiu a fost prins cu 20 grame de marijuana din ce am înțeles de la o cunoștința, bun!
Este in arestu poliției de circa 40 ore, îl poate retine pe o durata de 29 de zile pana se decide mai departe?
El este la facultate in Timișoara și ma întrebat maică-sa de el ca nu a răspuns azi la tel, nu știe ce s-a întâmplat.cu el,încă!
Azi voi merge la el pe arest și voi solicita un avocat, ce demersuri se poate lua pentru a putea merge acasă?
Intreb ca nu am avut probleme cu legea si nu am fost in țara anii la rând si nu cunosc procedurile din România.
Este vina lui cum îți așterni așa dormi! Totusi este varumiu si trebuie ajutat! Daca nu ma suna băiatul acela pe seara, nu știam nimic de el.

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Chill, nu îl poți ajuta dpdv juridic. Ajută-l cu mâncare, telefoane, vizite la el.
Justiția are mersul ei, în funcție de probele adunate, de împrejurări și de declarațiile celor implicați, va primi condamnare sau nu, cu executare sau nu.
Ți-am spus, tu poți doar să îi duci ce are nevoie, și să îl pui în legătură cu oameni importanți acum (avocați, rude, alte persoane implicate).

| blackann a răspuns:

Daca declara ca sunt pentru consum propriu e ok. stiu pe cineva care a fost prins cu 325g de iarba si 3kg cocaina. inca n a patit absolut nimic si nici nu l au tinut atat la sectie.winking

Întrebări similare