Chifteluta apetisanta, cand sunt 2 copii in familie, atunci, in mod normal, totul se imparte in mod exact la ambii, deci si atentia - TOTUL! Eu am fost prima, apoi a venit sora mea, dar rolul cel mai important il are mama fiindca ea calmeaza spiritele si linisteste sufletele insetate de dorita atentie. Primul copil e obisnuit sa ceara mult fiindca-i primul, fratele / sora care mai vine, la fel insa ambii vor primi in mod egal totul fiindca asa e corect si bine. Primeam o ciocolata, atunci aceea era deja pusa pe masa in 2 parti egale, fara sa mai existe certuri si alte discutii. Mai tarziu, fiecare jumatate, am inceput sa o mai impartim inca la jumatate in asa fel incat sa primeasca si parintii ceva, in mod egal! Azi asa, maine asa, cu timpul fiecare a inteles ca totul e injumatatit fiindca mai era inca un suflet care si el trebuia hranit, iubit, apreciat. Chiar daca ne intristam la inceput, ne bucuram pe parcurs cand ajungem maturi si trebuie sa-i ajutam pe parinti fiindca atunci banii vin, din nou, din 2 parti, in mod egal si toti sunt multumiti. Apoi oricum am privi situatia, totul este impartit! Numai bine!
Sjhxjcks întreabă: