| AliceAnnaa a întrebat:

Am o problema. La locul de munca vin numai străini de 1-2 săptămâni, ucrainence respectiv, și sunt destul de agresive și se iau de noi de la prima chestie. Ne-a scuipat o paluga înaltă, ne jignesc ca "are logica ca sunteți săraci" și tot felul de chestii. Uneia când m-a scuipat aseară i—am băgat mâna in par dar a scos-o paznicul din magazin.
Cum sa controlam astfel de situatii? Sunt foarte agresivi cu noi fără niciun motiv.

Răspuns Câştigător
| CP16 a răspuns:

Nu ai ce sa le faci, daca ei asa stiu sa aprecieze ajutorul si sacrificiile pe care romanii le fac pentru ei, problema lor.
eu daca eram in locul tau ii dadeam o palma sa tina minte ce om bun e romanul.

6 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Esti un troll obosit. Prima data te scuipau santieristii, pe urma te atacau unele femei, acum ucrainienii... Ce urmeaza, extraterestrii?

| AliceAnnaa explică (pentru Dismally):

Unde am menționat eu ca m-a scuipat pe mine personal? Un coleg a trecut prin asta si când a scuipat a scuipat casa de marcat unde eram 3 angajați și am intervenit.
Nu mai mânca borș înainte sa știi despre ce e vorba.

| AliceAnnaa explică (pentru Dismally):

De aia suntem luați de prosti ca ajutam toate fufele girafe laughing și noi primim flegme din partea lor ca suntem prea buni. Rad de noi când ne văd atât de prosti cu sarmaua in furculița sa le dam și sunt știri de au aruncat hectare de mâncare.

| Dismally a răspuns (pentru AliceAnnaa):

Acestea sunt intrebarile tale:

"Lângă mine sunt niște șantieriști ca sunt niște probleme la mine pe strada și când plec de acasă mereu ma huiduie ca am 2m inaltime, ca arat ca un perete, masiva și plata, ca am figura de porc, astăzi spre munca m-a scuipat unul dintre ei și la munca o colega a observat și m-a curățat."

"Astăzi in pauza de masa la munca am fost pana afara și eu am început sa vorbesc cu un băiat. Au venit unele la mine sa ma atace și sa imi zica ca una din ele e fosta lui, și ca lui ii plac fetele tinere nu femeile la menopauza."

"Ne-a scuipat o paluga înaltă, ne jignesc ca "are logica ca sunteți săraci" și tot felul de chestii. Uneia când m-a scuipat aseară i—am băgat mâna in par dar a scos-o paznicul din magazin."

Observi ca toate sunt similare? Iar ultima intrebare, cea in care i-ai bagat pe ucrainieni, daca este inventie asa cum afirm eu, sa stii ca este fapta penala...

| goguPatent a răspuns:

Suna foarte inventat ce scrii tu acolo.
niste oameni care au fugit doar cu hainele de pe ei din cauza razboiului nu se apuca de scandal asa din senin. Lasa-ma sa nu cred ce scrii.

| 1997onur a răspuns:

Nui bine asta încercați sa va înțelegeți și sa nu va mai certați ca niște copii sa va luați de par ca nebuni pe acololaughing))) înțelegețiva intre voi mergeți la munca nu sa va bateți sa sa arătați mușchi unu și altul acolo este un loc de munca nu un loc de kikbox cu bătaia scandale scuipat și cerată nu ajungeți nica ieri așa