| superpissy40 a întrebat:

Am o problema.La scoala cel mai bun prieten al meu e X.Problema e ca eu ma duc la o sala si acolo am cunoscut un baiat Y si m-am atasat de el si acum nu prea stiu ce sa fac.Nu as vrea sa ii spun lui X de Y.Ce pot face?

7 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Eu sunt X.Rusine sa-ti fie.Imi ascunzi adevarul

| ceaiuldetei a răspuns:

Să nu îi spui : ), dar să nu îți pară rău pe urmă că nu i-ai zis.

Având în vedere că e prietenul tău și nu iubitul tău, nu văd care ar fi problema. Și chiar dacă ar iubitul tău, iarăși nu văd unde ar fi problema.

E dreptul tău să îți placă de cineva - chiar dacă altcuiva nu îi convine.

Tu nu reprezinți o proprietate sau un trofeu. Tu îți aparții ție și ai dreptul să îți ții secretele așa cum dorești.

Dacă te-ai atașat, crește-ți frumos amiciția sau ce e ea, vorbește și cu prietenul cel mai bun pe care îl ai și spune-i că, chiar dacă el te place, tu placi un pic mai mult pe altul, de care ai reușit să te și atașezi. Asta nu înseamnă că el scade în ochii. Înseamnă doar că... ai gusturi diferite la băieți, poftim și atracția, cred, e o chestiune pe care ar trebui să o înțeleagă oricine.

Curaj, indiferent de ce hotărăști. Cel mai bine este să faci ce simți. Și vezi tu după. : )

| georgyiyanna a răspuns:

De ce nu vrei sa ii spui lui x de y?

| superpissy40 explică (pentru georgyiyanna):

Mi-e frica sa nu se supere.

| georgyiyanna a răspuns (pentru superpissy40):

Parerea mea este ca daca x iti esti prieten bun nu ar trebui sa se supere pe tine asa ca eu zic sa ii spui

| superpissy40 explică (pentru georgyiyanna):

I-am spus deja si nu s-a suparathappy

| georgyiyanna a răspuns (pentru superpissy40):

Atunci ma bucur pentru tine