| NUpotiSaintelegi a întrebat:

Am o problema. La scoala, din clasa mea eu stau cel mai linistit( toate pauzele le petrec in banca invatand), sunt primul din clasa( de locul 1 mereu) si sunt clasa a VII-a (A). Si in a VIII-a e unu' care nu ma lasa, de fiecare data cand ma vede vine la mine si ori ma injura, ori ma bate, si nici macar nu ma uit la el sau ceva. Ce sa fac? Profesorii nu ii fac nimic.

4 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Arata-i cine-i sefu'
Daca el are ''dreptul'' asta,tu de ce nu l-ai avea?

Pe bune, pe multi dintre profesori in zilele astea ii doare undeva de elevi, si se mai mira ca ''de ce nu exista elevi seriosi? generatia asta este un haos!''
Asta fiindca ei permit haosul asta.
Spune-i dirigului/dirigintei sau parintilor despre treaba asta, daca nici asa nu merge, fa rost de vreo 2 insi, daca vrei te bagi si tu si-l rezolvati pe individ cat sa nu se mai lege de tine.

| NUpotiSaintelegi explică (pentru bogdan324):

Nimeni nu se pune prostul asta, si astia din clasa mea nici macar nu se ajuta unul pe celalalt, ce sa ii mai chem si la bataie. Plus ca asta de care vorbesc se are cu tiganii, daca stii cum zic (nu sunt rasist). In comuna mea traiesc multi tigani, eu nici nu prea ies afara din cauza asta. Adica doar pe langa casa ma plimb. Ca daca plec mai departe vin astia cu bâte pe biciclete.

| mihai69 a răspuns:

Cu părinții tăi ai vorbit?

| wpetterssone a răspuns:

De cele mai multe ori ignoranția este cea mai bună.
Eu văd cam așa: dacă ești prea bun mă iau de tine, dacă nu ești prea bun mă iau de tine, dacă ești ca mine, însă diferit, mă iau de tine.
Cel prevăzător vede primejdia și se ascunde.