| Florin11996 a întrebat:

Am o problema..ma confrut cu ea de 1 an, tot incerc sa ma ingras si nu reusesc.sad
Deci am 18 ani 180-184 nu stiu mai exact si am 66-67 de kg deci va dati seama ca sunt slab...as vrea sa pun pe mine inca 10 kg dar nu reusesc..am mancat si de 4-5-6 ori pe zi am luat si vitamine vitamaX si tot degeaba, tot la greutatea asta am ramas, ce imi propuneti sa fac? exista cv ce m-ar putea ajuta sa ma ingras? daca stie careva va rog mult sa imi spunasad! Multumesc o seara buna!

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Practică un sport de masă, alege o alimentație sănătoasă, fă-ți și analizele de sânge și vezi ce spune și medicul de familie.
La 18 ani nu trebuie să îți faci griji, ai organimul care consumă foarte repede energia și nu are timp să asimileze. Cu trecerea anilor, ai să te mai împlinești.
Sănătate.
Pa, pa.

| elNino212 a răspuns:

Bun sfatul lui Mihaila, dar pe langa faptul ca ar trebui sa mergi la sala, poti sa incepi sa iei odata cu antrenamentele Proteine care sa contina carbohidrati si Creatina. Acestea doua + sala, in doar 5 luni de zile vei avea un corp ca si sculptat. Succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru elNino212):

Proteinele nu contin carbohidrati si creatina, sunt lucruri complet diferite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 185 si 63 de kg, 19 ani...asa sunt de mic, nu pun nimic pe mine desi am incercat, oricum mai bine asa decat gras, nu te mai chinui, poate iti faci mai mult rau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O seara buna si tie, dar ce legatura are cu Dragoste si sex?

| Love4Music a răspuns:

Stai linistit rolling on the floor)
Eu am 17 ani 1, 71 50 kg, pe mine nu ma deranjeaza cum sunt, ma simt foarte bine in corpul meu si asta cred ca conteaza cel mai mult.
Eu ti-as recomanda sa incetezi sa te mai indopi, cand inbatranesti nu vei mai avea arderile la fel de bune si vei pune atuncea in greutate!

| MerVeilleuX a răspuns:

Bună, te sfătuiesc să nu mai mănânci atât pentru că mai încolo corpul tău nu va mai arde atât de bine mâncarea şi te vei îngrăşa brusc şi îţi va fi greu să te dezveţi să mânci atât.

P.S. la băieţi greutatea medie e de 70kg.

| IzabellaLove a răspuns:

Mai mananca de exm nu cat te saturi cat sa simti ca nu mai poti si merge si nu mai fa sport si multa mancare la fast food bafta

| Mihaila_Ionut_1992 a răspuns:

Apucate sa mergi la sala...In 6 luni ajungi la greutatea doritawinking