Poate e doar stresul tau, stiind ca ai mintit, colga poate nu s-a prins sau a trecut cu usurinta peste minciuna ta. Daca o eviti si nu vorbesti cu ea nu ai cum sa afli. Stai de vorba cu ea, si daca vine vorba despre problema explica-i: cu siguranta va intelege!
Da, tu iti faci prea tare mea culpa! Ar fi pacat sa o ignori dat fiind faptul ca este o fata buna, si tu esti un copil bun ca de aia te mustra constiinta ca ai mintit. Incearca sa te comporti normal, sa vorbesti cu ea cand ai ocazia si ai grija sa nu o mai minti. Sti, adevarul supara dar minciuna supara si mai tare. Asta poate fi o lectie si pentru viitor... Bafta tie!
Luiza,dar colega mea(Rebeca)si-a dat seama ca am mintit-o si mi-am cerut scuze(dar nu in fata ca nu am avut curaj, mi-a fost rusine ci mi-am cerut iertare pe messenger)...dar ce trebuie sa fac si cum sa ma comport cu ea in continuare si ce sa fac ca sa uit (sa nu ma mai gandesc )ca am mintit-o?(parca ma apasa ceva stiind ca am mintit deci, ce sa fac? si...cum sa ma comport cu ea in continuare? sa o ignor(nu cred ca merita sa o ignor ca e o fata foarte buna)sau sa vb. in continuare cu ea dar sa nu mai mint si sa o iau incet.sau?
AndaAndore întreabă:
Anonymus101 întreabă: