Eu cred ca indiferenta o sa-l indeparteze de tine... daca nu il bagi in seama te va lasa in pace si o sa plece cu coada intre picioare, iar daca te jigneste o face doar pentru ca tu reactionezi si il intarati.
Dar daca totusi vrei sa-l dai pe spate, am gasit cateva replici:
Scuza-ma, ma confuzi cu cineva caruia ii pasa de ce spui tu.
Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca.
Nu ma supar ca vorbesti asa de mult, atata timp cat tu nu te superi ca eu nu te ascult.
Daca te fac prost ar fi o insulta adresata oamenilor prosti.
Tu mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata...
Ai o voce frumoasa, de ce o irosesti vorbind?
Cine are un creier mic, o gura mare si o parere de care nu tine cont nimeni? TU!
Nu imi multumi ca te-am insultat, a fost o placere.
Si stai linistita ca nu e sfarsitul lumii...
Succes!
P0i...
-Daca e gras zii asa : Macar eu nu sunt balena ca tine si nu am sunci
-Daca e slab zii asa :Macar eu nu sunt slaba ca un bat ca tine
-Daca vrei sa-i arati ca e nu este nimic daca porti ochelarii zii asa : Si ce daca port eu ochelari macar nu o sa fiu ca tine toata un om care nu stie ce e bun si ce nu, un om care nu stie ce e viata, un om de **** ca tine
-Daca e salb la invatatura zii as : Macar eu nu o sa raman repetent ca tine
-Daca e bun la invatatura zii asa:Ba macar eu nu sunt tocilara si imi place viata si stiu cum sa o traiesc din plin
Sper ca te-am ajutat
fundita?
Pai vb cu profu'! ori...le zici:CINE N-ARE MINTE N-AI CEI CERE, DACA PROSTU ATATA STIE, ATATA FACE! profa mea a purta si unii radeau le zicea asa si ei nervosi!(ea pleca)si eu bombaneau ne-a povestit la scoala
Draga mea, si ew port ochelari si din cate imi aduc aminte mnu mi-a zis nimeni mnimica dar si daca iti zice ce daca, el ii dobitocul, nu tu care se vede ca esti mult mai chic decat el, multi oameni poarta ochelari doar ca sa fie mai diferiti si si mie mi se parea o prostie dar acum ii port mereu si doar ma ajuta. dar daca chiar e asa de idiot ala de care zici, spune-i ca macar tu ai tupeu sa fi asa cum ai chef nu ca el care daca cineva ii mai mistodecat el, de ciuda, se fofileste si rade de restul caci de fapt se rade doar de el singur si de cat de fraier si ciudos este...
anonim_4396 întreabă:
Anonymus100 întreabă: