| SweetGirlKimmy a întrebat:

Am o problema, prietenii mei din exteriori nu din clasa imi spun sa nu ma mai simt stanjenita sa va spun povestea.Deci eu sunt pe clasa a 6 dar in clasele 1-4 am avut niste colege foarte rele care mereu isi bat joc de mine, si eu am haine foarte faine si de marca le imbrac cu placere dar cand ies in oras deja ma simt nu stiu stanjenita si cand ma intalnesc cu acele colege mi-e frica cumva sa nu mai aiba subiecte de barfa sau ceva ce ar trebui sa fac?sad

Răspuns Câştigător
| PeeWeeVi a răspuns:

Ele sunt dor invidioase pe tine pentru. ca te imbraci misto si ele nu. Daca iti zic vreodata ca te dai mare poti sa le spui ca te dai mare pentru. ca ai cu fata de ele, asa mi s-a intamplat si mie si inca se mai intampla doar ca acum nu mai au curajul sa-mi spuna in fata pentru. ca eu stau la tara si clasele 1-4 le-am facut aici la tara iar de pe a5a m-am mutat la o scoala din Pitesti pentru. ca se invata mai bine. Dar nu trebuie sa le bagi in seama si de cate ori vor sa iti vorbeasca, nu le baga in seama, atunci ele vor muri de oftica ca nu vorbesti cu ele si in final vor renunta.
Baftalove struck:*!
fundita big grin?

3 răspunsuri:
| IepurashRocker a răspuns:

Lasã-le sã bârfeascã, dacã atât le duce si pe ele capu'. Hei, tu simte-te bine. Si ele sã-ti zicã ìn fatã ce au de zis. Nu te mai consuma pentru ele! Tu simte-te bine, restul. problema lor.

| alex_9641 a răspuns:

Sa le ignori. Daca ai mai facut asta pana acum incearca sa le spui ca nici ele nu sunt mai elegante

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata sa asortezi hainele pe care le ai, in asa fel incat sa se potriveasca...ai sa vezi ca atunci e totul... ok